Bättre samhälle

Vi har utvecklat det svenska donationsregistret, där du kan registrera att du vill donera dina organ och bidra till att rädda andra människors liv.

 

Bättre lösningar för en bättre värld

Visma Consulting bidrar med stolthet till digitaliseringen av Norden. Vi kombinerar hög professionell standard med ett starkt kundvärde. Våra engagerade medarbetare arbetar varje dag med att tillämpa de tekniska möjligheterna så att de förändrar samhället och människors situation till det bättre.

Bättre framtid

Vi har byggt ett logistiksystem som bidrar till att effektivisera mottagandet av flyktingar till Norge.

Bättre hälsa

Vi har infört en lösning för finska Hämeenlinnas folkhälsovård där patienter kan analysera sin hälsa och sjukdom online.

Bättre samhälle

Vi har utvecklat det svenska donationsregistret, där du kan registrera att du vill donera dina organ och bidra till att rädda andra människors liv.

Bättre säkerhet

Vi erbjuder ett komplett system för inspektioner och elektroniska fartygscertifikat som sätter säkerheten främst inom dansk sjöfartsindustri.

Bättre affärer

Vi har utvecklat en försäljningsapplikation som är utformad för att underlätta livet för småföretagare i Litauen.

Vill du jobba med oss?

Våra utvecklare strävar hela tiden efter att använda ny teknik på ett sätt som är värdefullt för människor och samhälle. Projekten ovan är exempel från våra hemmadestinationer - Norge, Sverige, Danmark, Finland och Litauen. Från den 3 till den 6 maj 2018 samlas vi över gränserna på en magnifik konferens i Madrid, där vi kommer att inspireras av några av världens bästa experter och bli "bättre tillsammans". Vill du följa med? Alla nyanställda är inbjudna att delta. Har du utbildning i IT och/eller erfarenhet av utvecklingsprojekt? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!