Vi lanserar ny smidigare inköpsportal

Vi har utvecklat en helt ny inköpsportal där våra kunders önskemål och behov har varit i fokus. Vi har därför koncentrerat oss på ett användarvänligt gränssnitt, nya smarta funktioner och anpassning för mobila enheter.

Vår vision har varit att inköpsportalen ska innefatta mer än bara information. Vi vill att portalen ska underlätta inköpsprocesserna för våra kunder och att den ska fungera som ett inköpsverktyg. Dessutom blir avtalen tillgängliga var de än är genom att portalen är anpassad för både datorskärm, mobil och surfplattor.

I den nya inköpsportalen får du som kund en bra översikt och kan enkelt aktivera de avtal du behöver. Det blir också smidigt för dig och dina medarbetare att använda avtalen med hjälp av portalens smarta funktioner.

En inloggning räcker

För att du ska slippa hålla koll på kundnummer och avtalskoder blir du på många av avtalen direktinloggad i leverantörens webbshop genom portalen. Du kan till exempel boka hotell med rabatt direkt genom portalen, utan att du behöver komma ihåg avtalskoden. Du kan även gå direkt till någon av webbshoparna hos våra leverantörer via portalen, utan att behöva komma ihåg ditt kundnummer. Enkelt och smidigt.

Gå tillbaka och läs fler inlägg
Lägg upp era egna avtal

Om ditt företag har inköpsavtal som ni förhandlar själva kan du lägga upp dem i inköpsportalen och på så sätt samla företagets avtal på ett enda ställe. Du kan lägga upp alla nödvändiga detaljer om det egna avtalet, till exempel:

  • Avtalskoder eller kundnummer
  • Ladda upp dokument, exempelvis avtalsvillkor
  • Lägg in eventuellt utgångsdatum för avtalet
Anpassa inköpsportalen efter varje användare

Vi har gjort inköpsportalen så smidig att du kan anpassa vilka avtal som varje användare ska kunna beställa ifrån. Här kan du till exempel välja att de som beställer resor till företaget endast får tillgång till dessa avtal, och de som beställer datorer endast får tillgång till avtalen inom IT och elektronik.

Lägg upp instruktioner till användare

I inköpsportalen kan du även lägga upp meddelanden till dina medarbetare under respektive avtal, vilket kan vara till hjälp om ni har särskilda riktlinjer som behöver följas vid inköp.

Obegränsat antal användare

Vi vill att inköpsportalen ska vara ett verktyg för alla anställda, därför har vi inte gjort några begränsningar kring antalet användare. Lägg till så många användare ni vill och behöver, helt kostnadsfritt.

Upptäck fördelarna med en samlad köpkraft

Visma Advantage förhandlar avtal med hjälp av en samlad köpkraft. Vi har i dagsläget ca 15 000 företag som gör sina inköp genom oss. Den samlade volymen gör att vi tillsammans kan få bättre villkor. 

Genom att använda våra färdigförhandlade avtal kan våra kunder vara säkra på att de alltid har bra villkor när de gör dina inköp till företaget. Avtalen finns samlade i en smidig inköpsportal vilket gör det enkelt för inköpare att ha koll på sina priser och villkor.