Bevaka upphandlingar
med Visma Upphandlingskoll

Så fungerar det

Verksamhetsoptimering

Vi bevakar offentlig sektor åt dig

Visma samlar sedan 1999 in offentliga upphandlingar och sparar dem, efter granskning och kontroll, i Sveriges största upphandlingsdatabas. Vi hämtar hem annonser från alla godkända databaser och kvalitetsgranskar dem. Vi har god relation med upphandlarna efter tio år i branschen och vi hjälper dem att garantera att det blir rätt.

Vi säkerställer att du får kompletteringar direkt de händer och du kan även gå in vid varje annons och få en tydlig överblick över vilka kompletteringar eller extra händelser som skett.

Slutligen så tar vi även ut information som vinnande anbud, anbudsgivare och priser från tilldelningsbeslut så du på avslutade upphandlingar lätt kan se vem som vann förra gången, till vilket pris och när avtalet löper ut. Du kan beställa tidigare anbud direkt via oss. Du kan även se om upphandlingen överprövats.

Varje upphandling är märkt med koder för den aktuella produkten eller tjänsten, geografisk ort, rubrik, sammanfattning och kontaktuppgifter. Du får lätt tillgång till det kompletta förfrågningsunderlaget med detaljerad specifikation på vad som efterfrågas.

Du får regelbundet bevakningsmejl med de senaste nytillkomna och kompletterade upphandlingarna. Eftersom du kan se beskrivningstexten direkt i bevakningsmejlet kan du på en gång få en bra överblick. Du klickar dig vidare in i din personliga bevakningslista för att få mer information.

Har du allmänna frågor om upphandling finns Upphandlingsjouren tillgänglig för dig som kund utan kostnad. Vill du lära dig mer erbjuder vi ett antal kurser inom upphandling.

Prova bevaka upphandlingar utan kostnad - Visma Opic.com