Visma Proceedo Webbinarier

Kommande webbinarier

Webbinarium: Aldrig mer krångliga system - 5 steg till en ordentlig kravställning.

Aldrig mer krångliga system - 5 steg till en ordentlig kravställning

När du investerar i ett nytt system är det viktigt att ställa rätt krav på användbarhet. Bra användbarhet ökar produktiviteten och arbetsglädjen.

När: 31/3, 14/4, 28/4, 12/5, 26/5
Tid: 09.30 - 10.00
Pris: Kostnadsfritt

Läs mer och anmäl dig här!

 

 

Smartare fakturahantering Smartare fakturahantering med Proceedo

De senaste fem åren har elektroniska fakturor slagit igenom på bred front. De organisationer som har kommit längst i processen att övergå till elektronisk fakturahantering har upp mot 90 procent e-fakturor.
Vill ni också hamna i ledarligan?

När: 31/3, 14/4, 28/4, 12/5, 26/5
Tid: 10.00 - 10.30
Pris: Kostnadsfritt

Läs mer och anmäl dig här!

 

Inköpsystem webbinarium

Inspelade webbinarier

För att kunna spela upp filmen behöver du ha installerat senaste Java-uppdateringen. För gratis nedladdning av Java, klicka här!

 

Få koll på inköpen med spendanalys (30 min)

En viktig grundpelare för att lyckas med inköpsarbetet är att se på historiken. En spendanalys syftar till att förstå inköpsmönster samt hur det fördelar sig över olika inköpsområden och kategorier.

Under detta webbinarium förklarar vår applikationsspecialist Magnus Rehnström vad spendanalys är och demonstrerar Spendency - verktyget som hjälper dig att rita upp er inköpskarta och få koll på inköpen.

 

Bye Bye manuell attestering - ett webbinarium
om automatisering av fakturor kopplade till
återkommande inköp och löpande abonnemang (30 min)

Förenkla din vardag med hjälp av elektronisk och automatiserad hantering av organisationens inköp och leverantörsfakturor.  

 

Hej klimatsmart samhälle! (30 min) 

Här kan du se ett inspelat webbinarium om hur kombination av e-handel och samordnad varudistribution kan minska koldioxidutsläpp med 93 % och ge besparingar på 15 miljoner kronor per år. 

Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.