Utbildningar på plats

Våra utbildningar vänder sig såväl till den nyanställde som behöver introduktion i systemet som till den som arbetat en längre tid med Visma Proceedo men vill komplettera sin kunskap.

Vi tittar dels tekniskt på systemet, men delar även med oss av våra erfarenheter och tips för att ytterligare kunna utnyttja systemet optimalt. Till det får du också chans att träffa andra kunder. Diskussionerna under våra utbildningar brukar vara mycket intressanta och givande.

Observera att platserna är begränsade. 

Administratörsutbildning Faktura

Denna utbildning är en heldag och vänder sig till dig som administrerar i Visma Proceedo Faktura. Vi kommer under dagen gå igenom grundligt allt kring administration av grupper och tilldelningar, vilken information finns på användarkortet och hur information läggs in på första sidan m.m.

Välj Administratörsutbildning Faktura

Administratörsutbildning Beställning

Denna utbildning är en heldag och vänder sig till dig som administrerar i Visma Proceedo Beställning. Vi kommer under dagen gå igenom grundligt allt kring administration av grupper och tilldelningar, vilken information finns på användarkortet, adresser och hur information läggs in på första sidan m.m

Välj Administratörsutbildning Beställning

Tjänstebeställningar och formulär

Vi vet att många av våra kunder har behov av kunna beställa tjänster på ett effektivt sätt i Proceedo. Under denna heldag visar vi olika exempel på de möjligheter som finns i Proceedo. Du kommer också få möjlighet att själv prova på att skapa formulär i Proceedo.

Välj Tjänstebeställningar och formulär

Ansluta leverantörer i Proceedo

Heldagsutbildning. Eftersom leverantörsanslutningar är en ständigt pågående process riktar sig kursen till både nybörjare och dig som redan jobbar med att ansluta leverantörer i Proceedo och behöver lite ny inspiration.

Välj Ansluta leverantörer i Proceedo