Nyheter och statusuppdateringar

Vi välkomnar nya kundansvariga

Fr v Marika Agetoft och Jenny KleinVi är glada över att få välkomna våra nya Key Account Managers Marika Agetoft (t v), och Jenny Klein (t h). 

Marika kommer ifrån konsult- och rekryteringsbranschen och har stor erfarenhet av kundarbete och tekniskt intresse.

Jenny har arbetat med att implementera Proceedo och har nu efter sin föräldraledighet valt att gå över till att arbeta med våra befintliga kunder. 

Statusuppdatering från Projekt

Under första halvåret har över 60 implementeringsprojekt av Proceedo slutförts. Det är en stor glädje för oss att få uppleva denna tillströmning av nya kunder. 
Hösten kommer att bli något lugnare för våra projektledare som kommer att lägga mer tid på t.ex. utbildning. De öppna kundutbildningarna har fått ett uppdaterat innehåll och vi har även möjlighet att genomföra kundanpassade utbildningar hos kund. De sistnämnda offereras på begäran till er Key Account Manager.

Nyheter från Sälj

Porträtt Stefan NorrProceedo förstärker sin säljorganisation.
Under våren började Stefan Norr som ansvarig för Proceedos nyförsäljning i Sverige. Stefan har mer än 10 års erfarenhet av försäljning av inköp- och fakturahanteringslösningar, bl. a på CGI. Dessutom pågår rekrytering av ytterligare en säljare.  

I höst är du välkommen att träffa oss på en del konferenser.
Är du också på plats? Kom förbi och säg hej vid Vismas monter. Vi pratar gärna med dig om att få bättre kontroll över avtal, inköp, kostnader och kvalitet.

Vi finns på: 

Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.