Vill du veta mer om avtalen?
Kontakta oss

20 % på vattenmaskiner till kontoret

Hjärnan består till 85 % av vatten. För att bibehålla koncentrationsförmågan och prestera maximalt under arbetsdagen behöver människan dricka ca 8 glas per dag. Med vattenmaskiner från Waterlogic Sverige kan ditt företag erbjuda era kunder och medarbetare dricka kolsyrat, kallt vatten på kontoret varje dag.

Hyr din vattenmaskin genom Visma 

Waterlogic är världsledande inom vattenmaskiner och erbjuder ett helhetskoncept där fullservice, kolsyra samt leverans och installation ingår. Vismas kunder har 20 % rabatt på alla vattenmaskiner från Waterlogic jämfört med marknadsvärdet.

För en mycket förmånlig månadskostnad har du tillgång till din vattenautomat inklusive fullservice, kolsyra samt leverans och installation. Priset per dag är att jämföra med att köpa 1 st 1,5 liter Ramlösa i butik. Den stora skillnaden att du får obegränsad mängd vatten. Dessutom är det ett mycket miljövänligare alternativ än att köpa vatten på flaska.

Kontakta oss för att få veta mer  »
Se fler företagsrabatter du kan få som kund hos Visma »

Få rabatt på vattenautomater genom Visma

Läs mer om vad avtalet med Waterlogic innebär:


1. Kostar det mer ju mer vatten vi dricker?

Nej, eftersom vattnet kommer via vattenledningen innan förädling i maskinen, så påverkas inte priset.

2. Vad gör jag om min vattenmaskin slutar att fungera?

På maskinen sitter det en liten etikett där det står ett 020-nummer dit du kan ringa och felanmäla. I funktionshyran ingår fullservice med bl. a 
6 timmars inställelsetid.

3. Kolsyran är väldigt svag - vad gör jag åt det?

Det vanligaste är att det börjar ta slut med gas i gastuben. Då ringer man samma nr och beställer ny tub. I funktionshyran ingår hyra av tub och 20 kg gas/år som räcker till ca 6.000 liter kolsyrat vatten.

      

4. Går det att få smaksatt vatten?

Ja, man kan köpa smaksättningstillsatser i sex olika smaker. De levereras i små behållare och det räcker med en liten ”dusch” i glaset så är det klart. 

5. Vad ingår i hyresavtalet?

I hyresavtalet ingår: leverans, installation, fullservice och kolsyra. 

6. Kan jag köpa loss vattenmaskinen?

Ja, det är möjligt att köpa loss maskinen men detta är något Waterlogic inte rekommenderar. Detta beror på att det kan bli kostsamt på grund av att Waterlogic tar betalt för felanmälan, leverans, installation, kolsyra och reparationer. Det ingår alltså inget annat än vattenmaskinen när du köper vattenmaskinen.

Upptäck fördelarna med en samlad köpkraft

Visma Advantage förhandlar avtal med hjälp av en samlad köpkraft. Vi har i dagsläget ca 15 000 företag som gör sina inköp genom oss. Den samlade volymen gör att vi tillsammans kan få bättre villkor. 

Vill du också bli en del av vår samlade köpkraft? Bli kund idag!