Rum för arbetsgläje

Vardagsrummet är det viktigaste rummet i hemmet. Platsen där det mesta händer. Vi äter, umgås, slappar och jobbar. Vardagsrummet behövs även på jobbet, oavsett om företaget är litet eller stort. Ett rum där hemmakänslan får ta plats och kreativiteten kan gro.

IKEA BUSINESS

Med ett IKEA BUSINESS kort kopplat till Visma Advantages avtal får du en rad förmåner på IKEA. Såsom personlig säljare, erbjudanden, kampanjer och inspiration. Logga in i inköpsportalen för att ta del av avtalet. Du kan beställa dina inloggningsuppgifter genom att fylla i din mejladress nedan. 

JA, jag samtycker till att Visma behandlar mina personuppgifter så som beskrivet här och vill att Visma skickar mig relevant information per epost baserat på mina intresseområden.

Personlig inredare - till våra förmånskunder

Det är känt sedan länge att en trivsam och god arbetsmiljö skapar mer produktiva arbetsplatser. Oavsett om du ska inreda ett stort eller litet företag bör det finnas ett vardagsrum – ett rum där kreativiteten får ta plats.

Ett vardagsrum är ett ställe där vi känner oss hemma och en plats för en rad olika aktiviteter. Det kan vara allt från att ta en paus, äta lunch, fira en medarbetare eller ha stora eller små samlingar, informella eller formella. Ett vardagsrum öppnar för så mycket mer än vad ett ordinärt lunchrum gör, säger Marie.

Generellt när det gäller arbetsplatsen bör man tänka flexibilitet och platser där man kan genomföra de aktiviteter som man har behov av, om det så är möten eller enskilt arbete som kräver tystnad och stort fokus, snarare än att alla ska ha sina enskilda arbetsplatser. Alla är olika och har olika behov, säger Marie. Företagets inredning bör ju också spegla vem ni är och vad ni står för.

Låt företagets kultur och värderingar speglas i lösningarna och valen av inredning. Skapa ett vardagsrum för avkoppling, mingel och prat – för ibland kläcks de bästa idéerna när man minst anar det. Och bra energi och glada medarbetarna är bra för alla, även för företaget.

Marie har jobbat som inredare på IKEA sedan 1996. Marie är specialist på att skapa en trivsam funktionell miljö på företag utifrån deras aktiviteter och behov.

Boka en personlig inredare

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

 

Är du kund hos Visma Advantage?
JA, jag samtycker till att Visma behandlar mina personuppgifter så som beskrivet här och vill att Visma skickar mig relevant information per epost baserat på mina intresseområden.
Test 1
test 2