Vill du veta mer om avtalen?
Kontakta oss

Företagsrabatt på skrivare & kopiatorer 

Som kund hos Visma får du tillgång till förmånliga företagsrabatter på bland annat skrivare och kopiatorer till företag. Vi samarbetar med Misco, Canon, Dustin och Lyreco som levererar skrivare och kopiatorer både till små och större företag. 

Kopiator till företaget

Oavsett om du driver ett eget företag eller om du kommer från ett bolag med 500 anställda kräver varje bolag tillgång till en kopiator. Hur du utnyttjar kopiatorn skiljer sig däremot från bolag till bolag, vissa kräver högre kapacitet än andra. Kräver ditt företag en större kopiator kan Canon och Dustin vara att föredra, medan Lyreco levererar kopiatorer anpassade för det mindre kontoret.

Skrivare till företaget

Kanske är en skrivare ännu viktigare än en kopiator för att ett företag ska fungera. Även skrivarens kapacitet skiljer sig på företagets behov och önskemål. Om du arbetar på ett större företag kan Canon hjälpa dig att ta fram en paketlösning som passar just ditt företags behov.

Multiskrivare

För att ytterligare kunna effektivisera din verksamhet kan en multifunktionell skrivare vara att föredra. Med en multifunktionell skrivare kan du kombinera utskrift, fax, färgscanning och kopiering i samma smidiga enhet. Att de dessutom skriver ut högkvalitetsutskrifter på ett par sekunder är ett stort plus. 

Kontakta oss om du vill veta mer om avtalen »
Se fler företagsrabatter du kan få som kund hos Visma »

Köp allt till skrivaren hos Lyreco

Lyreco är idag representerat i större delen av världen och levererar kontorsmaskiner från välkända leverantörer och säkerställer att du får produkter av hög kvalitet. Lyrecos produkter passar det mindre företaget.

Hos Misco kan du handla skrivare och kopiatorer

Misco
Misco är en komplett leverantör av datorer, programvaror, nätverk, datatillbehör och förbrukningsartiklar av alla ledande fabrikat. Vårt avtal med Misco innebär att du får rabatt på hela deras sortiment, även på kampanjprodukter.

Köp skrivare och kopiatorer hos Dustin

Dustin har sedan 1984 levererat IT- och elektronikprodukter till små och stora företag i hela landet. Med Dustins erfarenhet av smidig e-handel och trygga leveranser kan du vara säker på att du får dina leveranser i tid. Perfekt för företaget som växer snabbt!

Canon Business Center hjälper dig hantera dokument

Canon Business Center hjälper dig som företagare att bli bättre på allt som har med dokument att göra. De har skapat en lära som de kallar för dokumentismen. Den handlar om hur du jobbar smartare med dokument och information. I praktiken kan det handla om allt från att hitta bättre rutiner för avtalshantering, till att få rätt mjukvaror att jobba så bra som möjligt ihop med en viss storformatskrivare.

 

  • Ett system som scannar, arkiverar och skapar sökbara dokument
    Färre högar på bordet och mindre hantering ger tid över till annat. Med smarta rutiner för hur du hanterar exempelvis kontrakt och fakturor kan du scanna dokument till rätt mapp på servern eller lyfta informationen direkt in i affärssystemet. 

  • Skriv ut från vart som helst
    Med Canons lösning kan du skriva ut på alla skrivare inom företaget oavsett om du befinner dig på huvudkontoret eller på ett lokalkontor. Du kan även skriva ut direkt från mobilen eller iPaden. 

  • Få ut mer av ditt affärssystem
    Genom att få in alla dokument, som fakturor, offerter och avtal, i ditt affärssystem får du en mer överskådlig struktur på informationen. Samtidigt blir allt fullt sökbart med en enkel knapptryckning. Du kan också digitalt skicka iväg dokumenten på attestering och slipper lägga tid på att påminna dina kollegor.  

           Läs om Canon Business Center och dokumentism »