Vill du veta mer om avtalen?
Kontakta oss

Mobiltelefoni för företag 

När du blir kund hos Visma Advantage får du direkt tillgång till våra förmånliga inköpsavtal inom mobil telefoni från 3 och Phonera. Idag förhandlar vi inköpsavtal för ca 15 000 företag, och tack vare vår stora volym har vi möjlighet att förhandla fram riktigt starka avtal inom mobiltelefoni.

Kontakta oss för att få veta mer »
 

Mobil telefoni

Mobiloperatören 3

Handla enkelt hos 3

3 är en världsledande mobiloperatör som specialiserat sig på 3G. De erbjuder mobil telefoni för företag, mobilt bredband samt en rad olika mobila tjänster i både 3G och 4G-nätet. Genom vårt avtal med 3 kan du enkelt beställa mobiltelefoni, bredband och växeltjänster till rabatterade priser och förmånliga villkor. Med 3s tjänster är det dessutom enkelt att hitta rätt mobila lösning till ditt företag.

Som kund hos Visma får du starka priser och villkor på tjänster från 3:

  • 15 % rabatt på alla abonnemangskostnader

Phonera

10 % rabatt på mobiltelefoni hos Phonera

Phonera är en del av Com Hem och erbjuder kostnadseffektiva och moderna kommunikations- och serverlösningar för företag. De finns idag verksamma i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Oslo. 

Som kund hos Visma får du förmånliga priser på Phoneras tjänster, bland annat:

Ökad mobilanvändning kräver ökad kvalitet

Den mobila användningen har ökat radikalt de senaste 10 åren vilket även ökar kraven från användarna på att teleoperatörerna ska leverera tjänster med rätt kapacitet. Om du funderar på att köpa eller byta din mobila telefonilösning ska du först titta på hur mycket du och dina kollegor faktiskt använder er lösning som ni har idag. Räcker lösningen som ni har idag, eller behöver ni en lösning att växa med? Mobiloperatörerna är erfarna på detta område och kan hitta en lösning som passar just ert behov.

3 snabba tips
  • Analysera behov – behöver ni en telefonilösning att växa med?

  • Hur ser er utveckling ut, sker utvecklingen i samma takt?

  • Fråga teleoperatörerna – de är experterna inom området!