Vill du veta mer om avtalen?
Kontakta oss

Fast telefoni till förmånligare priser

Visma Advantage samförhandlar inköpsavtal för ca 15 000 företag, och tack vare vår storlek kan vi erbjuda samma förmånliga rabatter på fast telefoni som i vanliga fall endast större företag får tillgång till. Som kund hos oss får du starka priser och villkor på fast telefoni från Phonera. 

Kontakta oss om du vill veta mer om avtalet »
 

 

Fast telefoni

Phonera

10 % rabatt på fastnummer i mobilen

Phonera är en del av Com Hem och erbjuder kostnadseffektiva och moderna kommunikations- och serverlösningar för företag. De finns idag verksamma i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Oslo. Phonera erbjuder lösningar inom fast telefoni, mobiltelefoni, IP-telefoni och internetanslutningar. 

Som kund hos Visma får du förmånliga priser på Phoneras tjänster, bland annat:

  • 10 % rabatt på fastnummer i mobilen 
  • 10 % rabatt på mobil telefoni 

Viktigt att tänka på vid val av telefoni

När du ska köpa in ny telefonilösning till ditt företag är det viktigt att främst se till vilken lösning ditt företag behöver och önskar, istället för att se på vilka lösningar som marknaden erbjuder. Ta reda på vilka kostnader ni har och om ni har behov av att utöka eller skära ner på telefonin. Tänk på att många operatörer är väl medvetna om olika behov och önskemål och kan därför anpassa sin lösning efter just dig.  

3 snabba tips
  • Se till ditt behov - inte marknaden
  • Analysera dina kostnader - behöver ni utöka eller skära ner?
  • Fråga operatören - de är experter!