Vill du veta mer om avtalen?
Kontakta oss

Kommunikations-
lösningar för företag.

Vi erbjuder färdigförhandlade inköpsavtal inom en mängd olika områden, bland annat inom telefoni kommunikationslösningar. Inom området samarbetar vi med mobiloperatören 3, Phonera och Elgiganten PhoneHouse. Våra leverantörer levererar anpassade kommunikationslösningar både för det mindre företaget och för det lite större företaget. 

Kontakta oss om du vill veta mer om avtalen »

 

Mobil telefoni    10 - 20 %
Mobiltelefoner & tillbehör 10 % resp. 50 %
Telefonisttjänster  15 - 20 %

Kommunikationslösningar genom Visma

Fast telefoni för företag

Vi erbjuder förmånliga inköpsavtal på anpassade kommunikationslösningar både för mindre enmansföretag och för större företag. Vi samarbetar idag med Phonera som levererar telefonilösningar till alla typer av företag. De är experter inom sitt område och kan därför hjälpa dig att hitta telefonilösningen som passar just ditt företags behov och önskemål. 

Läs mer om fast telefoni för företag »

 

Kommunikationslösning för företag

Mobil telefoni för företag

Våra leverantörer, 3 och Phonera, erbjuder även anpassade kommunikationslösningar inom mobil telefoni för alla typer av företag. De är erfararna inom området och du kan känna dig trygg i att du får en lösning som passar ditt företag.

Läs mer om mobil telefoni för företag »

Kommunikation - lösningar för ditt företag

Mobiltelefoner & tillbehör

Som kund hos Visma Advantage kan du köpa prisvärda mobiltelefoner och tillbehör till ditt företag. Vi har förhandlat förmånliga inköpsavtal hos några av Sveriges största återförsäljare av telefoni. Välj att handla enkelt via nätet eller i butik hos Elgiganten Phone House. 

Läs mer om mobiltelefoner och tillbehör för företag »

 

Telefonisttjänster och fler kommunikationslösningar

Telefonisttjänster

Tillgänglighet är ett viktigt konkurrensmedel för såväl små som stora företag. I samarbete med Kalix Tele24 och Bra röster erbjuder vi rabatt på telefonisttjänster och kundserviceuppdrag. Du får hjälp av erfarna och professionella telefonister. Via Bra Röster kan du dessutom få hjälp med att utföra marknadsundersökningar och mötesbokningar 

Läs mer om telefonisttjänster »