Vill du veta mer om avtalen? 
Kontakta oss

Boka hotell och få företagsrabatt 

När du ska på en konferens eller ett möte på en annan ort är det ibland skönt att kunna övernatta på ett hotell i närheten för att utvilad kunna fokusera på konferensen. Som kund hos Visma Advantage får du alltid rabatt när du bor på någon av First Hotels, Thon Hotels eller Scandics hotell. 

Tack vare att vi gör stora upphandlingar – till alla våra kunder – kan vi pressa ner priserna på hotell. Stora företag som har många hotellnätter varje år kan naturligtvis göra detta själva, men för mindre företag som inte har ett lika bra förhandlingsläge är vårt erbjudande perfekt. Du kan helt enkelt få en rabatt på hotellvistelsen som annars bara de allra största företagen kan förhandla sig till. 

Kontakta oss för att få veta mer om våra hotellavtal »
Se fler företagsrabatter du kan få som kund hos Visma »

 

 

 

 
Scandic

Best Western
Inom Sverige 15% 20%
Övriga Europa 12-14% 20% (Norden och Baltikum)
Konferens & möten 12% -

15 % rabatt på hotell i Sverige

Som kund hos oss får du alltid 15 % rabatt på Scandics hotell i Sverige och 12 % rabatt på Scandics hotell i resten av Europa. Då blir det ganska lätt att välja vilket hotell du ska bo på.

När du ska bo på Scandics hotell har du stora valmöjligheter. Scandic har idag 160 hotell i norra Europa – en siffra som växer. I Sverige finns hotellen från Kiruna i norr till Malmö i söder och i Danmark, Finland och Norge finns en mängd Scandic-hotell att välja mellan. Kedjan är också etablerad i Estland, Tyskland, Nederländerna, Belgien och Polen.

Företagsrabatt på Scandic hotell20 % rabatt på Best Western

I Skandinavien erbjuder Best Western Hotels & Resorts ca 130 hotell som alla är privatägda och hotellrummen har därmed också olika stil och karaktär. Som kund hos Visma får du 20 % rabatt på Flex rate-priset på Best Western i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Island, Polen, Lettland och Litauen.

Upptäck fördelarna med en samlad köpkraft

Visma Advantage förhandlar avtal med hjälp av en samlad köpkraft. Vi har i dagsläget ca 15 000 företag som gör sina inköp genom oss. Den samlade volymen gör att vi tillsammans kan få bättre villkor. 

Vill du också bli en del av vår samlade köpkraft? Bli kund idag!