En tydlig kravhantering för era hyresgäster 

Oavsett om ni samarbetar med kommunen eller är helt fristående vinner både ni och era hyresgäster på en tydlig och enhetlig kravhantering. En samlad leverantör av kravtjänster för kommun, landsting och kommunala elbolag och bostadsbolag skapar det. Nu finns det ett ramavtal som gör det möjligt samtidigt som fokus ligger på era hyresgäster och som värnar om att minska överskuldsättningen i samhället. Ett upphandlat avtal med både hjärta och hjärna.

En majoritet av Sveriges kommuner har nu valt att avropa del ett av ramavtalet för kravhantering. Nu är även del två klar, för kommunala bostads- och energibolag. Vill ni veta mer om vad det innebär för er?

SE_VFS_upphandla_inkasso.jpg

Bostadsinkasso med specialiserade handläggare

Många års erfarenhet av specialinkasso däribland bostadsinkasso har gett oss möjlighet att specialisera vår kompetens och förfina vår handläggning. Det märker vi när vi mäter våra kunders nöjdhet. När det kommer till processerna för bostadsinkasso med bland annat avhysningar är specialkompetensen viktigasre än någonsin. Man måste kunna sin sak, både för individen men också hur pengarna kommer in på bästa sätt.

 

Läs mer om våra processer för bostadsinkasso

64_health_insurance.png

Lägre avgifter för den som ska betala

Tack vara ett avtal med fokus på att inte överskuldsätta individen

64_research.png

57 myndigheter har avropat!

Varav ett av landets största kommunala bostadsbolag

64_support.png

Unik tillgänglighet för den som ska betala

✓ Kundtjänst öppen 07-19
✓ Alltid tillgängligt på mittarende.se

Ja tack, jag vill veta mer? 

Vilka tjänster är intressanta för dig och ditt företag?
För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke