Vi kommer ihåg

Visste du att för långa ledtider i din påminnelsehantering minskar chanserna att du faktiskt får betalt? Påminnelsetjänsten från Visma ser till att påminnelserna går ut i tid.

Kontakta oss

Rutiner som ger betalt

Att få betalt i tid handlar också om att fakturera och påminna i tid. En strukturerad fakturahantering är A och O för en hög betalningsgrad. 

Vi har väl beprövade rutiner som ger dig koll på inbetalningarna. Du minskar administrationen hos dig och vi tar hand om kundernas fakturafrågor. 

 

Tjänsten omfattar:

 Utskick av påminnelser

 Betalningsbevakning och återredovisning

 Hantering av kundsamtal avseende påminnelser

 Statistik

 Inkassotjänst

Det är många olika faktorer som spelar in när och hur en kund sköter sina betalningar, och vi har testat oss fram till ett framgångsrikt recept. Professionella rutiner och en kundservice utöver det vanliga är två av huvudingredienserna

Mer från Visma Collectors

Tips och guider inkasso   

10 tips för ökad lönsamhet

Inkasso

Ordlista

Kontakt factoring

 
 

Vill du veta mer?

JA, jag samtycker till att Visma behandlar mina personuppgifter i syfte att identifiera mina intressen på sätt som beskrivs här och jag är medveten om att mitt samtycke kan återkallas när som helst.
JA, jag vill att Visma skickar mig relevant information per epost baserat på mina intresseområden. Jag är medveten om att jag, när som helst, kan avanmäla mig från sådana utskick eller uppdatera mina intresseområden genom prenumerationshanteraren.
För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.