Från kreditupplysning till köp av fordringar

Bra betalflöden och pengarna på kontot.

Kontakta oss

Kreditupplysning

Visma Collectors är återförsäljare av kreditupplysningstjänster. Dessa går att beställa vid enstaka tillfällen eller många åt gången. Med rätt beslutsstöd förbättrar vi våra partners förmåga att ta in rätt kund, och minimera risken att förlora pengar.
kreditupplysning
utlandsinkasso

Utlandsinkasso

Inkasso över gränserna. Det skiljer exempelvis mellan inkasso till England och Danmark. Lagar, regler och inkassosed. Hos Visma Collectors har vi specifika handläggare som jobbar uteslutande med inkasso mot företag och personer i andra länder. De ser till så att lagar följs och allt sköts som det ska. Vi hjälper er med inkassoärenden till utlandet.

Läs mer om inkasso till andra länder

Fordringsstockar

Varför låta obetalda fodringar ligga på hög? Sälj hela eller delar av din fordringsstock istället. Då gör vi jobbet och kräver in pengarna. Du får betalt direkt, frigör kapital, och kan fokusera organisationens resurser på rätt saker.

Självklart följer vi god inkassosed, du kan vara trygg med att dina kunder bemöts på ett trevligt och professionellt sätt.

Läs mer här

   

Efterbevakning

När gäldenären saknar utmätningsbara tillgångar överförs ärendet till Vismas långtidsbevakning. Vi säkerställer kontinuerligt att fordran inte preskriberas. Var fjärde månad undersöks också gäldenärens betalningsförmåga. Att långtidsbevaka en fordran kräver såväl kunskap som lång erfarenhet samt förmåga att utföra en effektiv scoring-process – det sistnämnda för att hela tiden kunna följa kundens aktuella betalningsförmåga.

Vill du ha ett förslag?

Vilka tjänster är intressanta för dig och ditt företag?

Hur vill du bli kontaktad?
För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke

Skulle 5 tips kunna göra ett bostadsföretag mer lönsamt?
Vi tror det. Ladda hem våra tips och bedöm själv.

5 tips för bostadsföretag

För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.