Göteborg Energi värdesätter långsiktiga relationer

"Idag har vi en tjänst som vi har utvecklat tillsammans och som fungerar som vi vill"

Lena Käck arbetar som Verksamhetsutvecklare på Göteborg Energi och har lång och gedigen erfarenhet från inkassobranschen. Om det dagliga arbetet med Visma Inkasso svarar Lena såhär:

– Vi är väldigt nöjda med Visma. Samarbetet fungerar bra och vi har faktiskt haft samma handläggare sedan starten. Det finns en stor vilja att lösa problem om de uppstår. Behöver en funktion utvecklas i Collectors Online så löser man det, vilket gör att vi idag har en tjänst som vi har utvecklat tillsammans och som fungerar som vi vill. Dessutom är det alltid lika lätt att lyfta luren och prata med både handläggare och kundansvarig. Rapporter och statistik presenteras överskådligt och systemet är lätt att jobba i.

Att vara ett inkassobolag och profilera sig som inkasso med hjärtat tycker Lena är ovanligt men bra.

– Överlag har vi väldigt få klagomål från kunder som hamnar på inkasso. Det kanske är där inkasso med hjärtat kommer in? Vi har samma inställning till våra kunder och hur vi ska jobba, jag tycker att Visma ska fortsätta att hålla i det där hjärtat!

Utöver funktioner och värderingar, finns det något annat som du uppskattar med Visma Inkasso?

– Jag personligen tycker att kunskapsdagarna där vi får träffa branschkollegor och utbyta erfarenheter är väldigt givande. Jag har vid flera tillfällen prata med branschkollegor och fått tips på en lösning på ett problem som vi också haft. Dessutom är det trevligt att träffa handläggare!

Slutligen, skulle du kunna tänka dig att rekommendera oss?

– Det har jag faktiskt redan gjort!

 

Specialiserade på kravprocesser för energibolag

En och samma dedikerade energihandläggare genom hela processen. Smidigt webbgränssnitt med alla ärenden i samma system – oavsett vid vilken åtgärd ärendet befinner sig. 

Läs mer om hur vi arbetar med energiinkasso

Vill du ha ett förslag?