Hej! Har du fått ett en påminnelse eller ett inkassokrav från oss och vill prata med en handläggare? 

Hur kan vi hjälpa dig?

  1. För dig som fått ett brev av oss och vill betala finns all information på dina egna sidor på Mitt ärende. Dit kommer du enkelt genom den blå knappen uppe i högra hörnet. 

  2. Är du kund hos oss kan du kommunicera med en handläggare genom din inloggning i Collectors Online. Där kan du också ta dig till Visma Community. Disskutera med andra i samma bransch och hitta lösningar och svar på dina frågor. 

  3. Vill du bli kontaktad av en säljare eller har andra frågor använder du formuläret nedan. 

Kontakta mig!

Fyll i formuläret så hör vi av oss, eller klicka på någon av säljarna eller kundansvariga i listan och maila direkt.

Säljare

Ari Caesar

Camilla Hörberg

Mattias Lindmark

 

Kundansvarig

Magnus Linné 

Olov Marchal

Sebastian Hjortsberg

 

JA, jag samtycker till att Visma behandlar mina personuppgifter i syfte att identifiera mina intressen på sätt som beskrivs här och jag är medveten om att mitt samtycke kan återkallas när som helst.
JA, jag vill att Visma skickar mig relevant information per epost baserat på mina intresseområden. Jag är medveten om att jag, när som helst, kan avanmäla mig från sådana utskick eller uppdatera mina intresseområden genom prenumerationshanteraren.
För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.