Sälj dina fordringar, få betalt direkt

Som kund till Visma Collectors kan du sälja dina gamla fordringar och få betalt direkt.
Kontakta oss

Varför ska jag sälja?

Det finns många anledningar att sälja dina gamla fordringsstockar. Förutom att du lämnar över administrationen och kan stänga gamla ärenden, frigör du även kapital som du kan återinvestera i verksamheten. 

Så här fungerar det

Vi går gemensamt igenom vilka fordringar som ligger hos oss som ni vill sälja. Vi gör därefter en scoring som värderar dessa enligt vår prismodell. Ni får ett avtal och prisförslag att godkänna och sedan betalar vi köpeskillingen till ert konto. Ni har nu förbättrat siffrorna på nedersta raden och lämnat över gamla ärenden. 

Dina förfallna fordringar kan bli reella tillgångar redan innan nästa bokslut. Med lång erfarenhet av både kundservice och optimala faktureringsflöden så är dina kunder i trygga händer.

Mer från Visma Collectors

Tips och guider inkasso   

10 tips för ökad lönsamhet

Statistik

Ordlista

Tel. 0771-23 24 00
 
 

Vill du veta mer?

JA, jag samtycker till att Visma behandlar mina personuppgifter i syfte att identifiera mina intressen på sätt som beskrivs här och jag är medveten om att mitt samtycke kan återkallas när som helst.
JA, jag vill att Visma skickar mig relevant information per epost baserat på mina intresseområden. Jag är medveten om att jag, när som helst, kan avanmäla mig från sådana utskick eller uppdatera mina intresseområden genom prenumerationshanteraren.
För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.