Vanliga frågor


Hur fort får jag betalt för mina fakturor?
Pengarna betalas ut till dig omgående. Beroende på din bank kan det dröja en eller två dagar innan pengarna finns på ditt konto.


Kan jag lämna gamla fakturor till er?
Ja.


Hur lämnar jag fakturor?
Har du många fakturor kan du lämna dem på en fil i vårt online-system eller via mail.


Kan jag lämna fakturor på utländska kunder?
Ja, vi skickar till alla länder.

HÖGSTA KVALITET LEDER TILL LÄGSTA PRIS
För de allra flesta tjänster och produkter tvingas vi som kunder betala mer om de motsvarar en hög kvalitet. När det gäller inkassobranschen är det däremot tvärtom. Det som kostar pengar för kunden är de ärenden som vi som leverantörer misslyckas med. Det är därför den leverantör som erbjuder den bästa uppklarande-/lyckande¬graden (högst kvalitet) som också kan erbjuda det bästa (=lägsta) priset.


Vem står bakom Visma Collectors?
Ett av Nordens snabbast växande företag, Visma AS är moderbolag i koncernen, som ägs av de globala investmentbolagen KKR och Hg Capital.

Koncernen har 5.600 anställda, varav drygt 1.400 i Sverige. 2013 uppgick omsättningen till 6.500 miljoner norska kronor. Visma är ett Nordens snabbast växande företag.

340.000 nordeuropeiska kunder använder Vismas produkter och tjänster, och ytterligare 330.000 har Visma som hosting-partner.

Det är Visma Collectors som skickar ut fakturan, bevakar betalning, skickar påminnelse och hanterar kravprocessen.


Kan jag ta kreditupplysningar via er?
Vi samarbetar med Business Check som är ett av Sveriges största företag på kreditupplysningar. Upplysningar går att ta online när ni har loggat in på vår hemsida.

Ta reda på hur mycket du kan tjäna!

Ta ett informellt möte med oss där vi visar hur mycket ditt företag kan spara genom att automatisera fakturerings- och inkasseringsprocesserna.


JA, jag samtycker till att Visma behandlar mina personuppgifter i syfte att identifiera mina intressen på sätt som beskrivs här och jag är medveten om att mitt samtycke kan återkallas när som helst.
JA, jag vill att Visma skickar mig relevant information per epost baserat på mina intresseområden. Jag är medveten om att jag, när som helst, kan avanmäla mig från sådana utskick eller uppdatera mina intresseområden genom prenumerationshanteraren.
För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.