Vi ser till att ni får betalt!

Anpassade lösningar som ökar din lönsamhet och likviditet!

Vi har över 20-års erfarenhet av att hjälpa företag att få betalt. Med våra inkasso- och påminnelsetjänster förenklar vi er vardag och ser till att ni sparar pengar genom att era fakturor betalas i tid. Vi anpassar lösningen efter just era behov.


Öka din lönsamhet och likviditet

Tiden påverkar i större utsträckning än något annat indrivningsresultatet. Vi har alltid letat administrativa flaskhalsar och onödiga arbetsuppgifter som inte tillför något värde. 
 
Idag har vi därför en mycket rationell hantering och jagar uteblivna betalningar med en väl inoljad produktionsapparat.

Spara tid och pengar

Eftersom kravhantering är ett förtroendeuppdrag har det alltid varit självklart för oss att våra kunder ska ha tillgång till information om sina ärenden. 
 
Vår målsättning har alltid varit att ligga i täten när det gäller tekniska lösningar och vi vågar påstå att vi är branschledande inom digital kommunikation.


Vi sköter fakturor, påminnelser och inkasso

Visma ger små och stora företag, handel, offentlig verksamhet, organisationer och föreningar effektiva lösningar för ekonomisk administration och verksamhetsstyrning. 
 
Vi hanterar  kundfakturor, påminnelser och inkasso (inklusive solvenskontroller, betalningsföreläggande, rättslig hantering samt långtidsbevakning).

Ta reda på hur mycket du kan tjäna!

Ta ett informellt möte med oss där vi visar hur mycket ditt företag kan spara genom att automatisera fakturerings- och inkasseringsprocesserna.

Du kan även nå vår kundtjänst på tel: 042-24 74 00 eller på mail: salj.collectors@visma.com.

JA, jag samtycker till att Visma behandlar mina personuppgifter i syfte att identifiera mina intressen på sätt som beskrivs här och jag är medveten om att mitt samtycke kan återkallas när som helst.
JA, jag vill att Visma skickar mig relevant information per epost baserat på mina intresseområden. Jag är medveten om att jag, när som helst, kan avanmäla mig från sådana utskick eller uppdatera mina intresseområden genom prenumerationshanteraren.
För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.