Visma eKrav

Skicka betalningspåminnelser och inkassokrav kostnadsfritt via mobilen. Bli först med att testa vår nya tjänst eKrav.


Bra översikt över dina fordringar. Ökade möjligheter att få betalt snabbare. En garant för att lagar och regler följs: säg hej till eKrav. Nu kan du som småföretagare automatisera din hantering av påminnelser och inkassokrav. Och allt du behöver göra är att ladda upp din faktura. Sedan sköter tjänsten resten.

Fyll i din mailadress så hamnar du på vår VIP-lista

Du får ett mail så snart eKrav lanseras. Tjänsten är kostnadsfri och designad för dig som är småföretagare.

JA, jag samtycker till att Visma behandlar mina personuppgifter i syfte att identifiera mina intressen på sätt som beskrivs här och jag är medveten om att mitt samtycke kan återkallas när som helst.
JA, jag vill att Visma skickar mig relevant information per epost baserat på mina intresseområden. Jag är medveten om att jag, när som helst, kan avanmäla mig från sådana utskick eller uppdatera mina intresseområden genom prenumerationshanteraren.
För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke
Visma Collectors har lång erfarenhet av att säkerställa likviditeten och öka lönsamheten hos små och medelstora bolag. Företaget ingår i Visma-koncernen och är specialiserat på kravhantering, som respekterar och ofta också fördjupar kundföretagets egna kundrelationer.
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.