Betalprocesser – i det digitala företaget

Digitalisering handlar bland annat om att processer i ditt företag som tidigare var långsamma och dyra nu kan göras snabba och billiga. Här under hittar du exempel på områden där vi kan agera språngbräda till din egen digitaliseringsresa. Till snabbt och billigt.
KREDITUPPLYSNING
Ekonomisk info om nya och befintliga kunder. Online. Ständigt uppdaterad.


FAKTURERING
Dina kunder väljer hur de ska ta emot fakturan – du minskar administrationen och sänker kostnaderna.
PÅMINNELSER
Snabbare betalt med tydliga processer.


INKASSO
Minskade kreditförluster, hög lyckandegrad och stärkta kundrelationer.

EFTERBEVAKNING
Vi är dina ögon och öron – tills betalning skett.


10 tips för ökad lönsamhet

Till tipsen

Vill du veta mer?

JA, jag samtycker till att Visma behandlar mina personuppgifter i syfte att identifiera mina intressen på sätt som beskrivs här och jag är medveten om att mitt samtycke kan återkallas när som helst.
JA, jag vill att Visma skickar mig relevant information per epost baserat på mina intresseområden. Jag är medveten om att jag, när som helst, kan avanmäla mig från sådana utskick eller uppdatera mina intresseområden genom prenumerationshanteraren.
För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.