Personec P HR-system

HR-systemet är den del av Personec P HRM Suite som ger dig ett digitalt stöd i anställningens alla faser. Alla HR-processer som organisationen använder kopplas till ett gemensamt gränssnitt. Det ger dig en effektiv lösning att bygga vidare på när dina behov ändras.

Flexibelt HR-system

Personec P HR-system erbjuder stor flexibilitet med valbara moduler, välj funktioner efter behov. De flesta HR-funktioner utvecklar vi själva men vi samarbetar även med marknadsledande leverantörer som Time Care, Miljödata och Winlas.

Allt på ett ställe

I Personec P HRM Suite administreras alla HR-processer från samma gränssnitt. Det gäller både standardiserade processer och organisationens egna. Du får även tillgång till en verktygslåda för att skapa unika processtöd och ett datalager för beslutsstöd inom HR.

Vad säger kunderna?

"Vår målsättning med införandet är att digitalisera i större utsträckning, skapa ordning och underlätta enhetlighet i våra HR-processer."

Johanna Sjöstrand, HR-direktör i Lunds kommun.

Personec P HRM Suite >>

HR-systemet ingår i Personec P HRM Suite - här hanterar du lön, HR, resor, tid, rekrytering och bemanning på samma ställe. 

HR

Förenkla anställningsprocessen >>

Anställningsguiden underlättar arbetet för chefer, ökar kvaliteten och avlastar HR/löneavdelningen. Det är ett självinstruerande verktyg för chefer där man skapar nya person- och anställningsposter i Personec P.

Rekrytera med Visma Recruit  >>

60% av Sveriges kommuner och 43% av landstingen använder molnbaserade rekryteringsverktyget Visma Recruit.

Kontakta oss

Vill du veta mer?
Fyll i dina uppgifter, så kontaktar vi dig!

Gäller det support?
Du lägger ditt supportärende i vår community här.

För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke