Lämna det tekniska i trygga händer

Väljer du hosting har du frihet att jobba var och när du vill. Dina program är alltid uppdaterade och du betalar bara för de funktioner du använder. Smart och tryggt!

KONTAKTA OSS

Jobba var du vill

Hosting innebär att lönesystemet körs centralt på våra servrar. Dina program och data kommer du åt via ett intuitivt webbaserat gränssnitt och du betalar bara för de funktioner du använder. Det gör ditt arbete enklare och smidigare. 

Slipp det tekniska

Du behöver inte tänka på installationer, underhåll, uppdateringar, säkerhet och backup. Vi sköter allt det tekniska och du kan vara säker på att alltid ha programvaran uppdaterad. Hosting är kostnadseffektivt och frigör dina egna resurser. 

Högre säkerhet 

Tjänsten är fysiskt lokaliserad i Vismas datacenter i Sverige och har skyddsnivå EI60. All kommunikation till Vismas datacenter sker krypterat över Internet via HTTPS.

Våra HRM-system med hostingtjänst

Så funkar Agda PS Hosting

I vårt webinar går vi igenom de viktigaste delarna för Agda PS Hosting. Fyll i uppgifterna nedan, så skickar vi det till dig direkt!

För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke

Skånemejerier slipper tänka på underhåll och uppdateringar för Agda PS

Skånemejerier valde att helt släppa den tekniska biten för att istället kunna fokusera fullt ut på lönehanteringen. Genom att välja Agda PS som en driftad tjänst kan de utföra lönearbetet var som helst, och de slipper investera i servrar och it-kompetens.

 

Skånemejerier slipper tänka på underhåll och uppdateringar för Agda PS 

Ladda ner pdf  >>

Visma Trust Centre

Som ledande drift- och cloudleverantör är fullgod IT-säkerhet ett absolut krav för oss. I Vismas Trust Centre hittar du allt om hur data lagras, hur vårt skydd mot cyberattacker ser ut och mycket mer. I Vismas Privacy Statement läser du våra riktlinjer för hantering och skydd av personuppgifter. Du som redan är kund hittar allt om säkerhet på vår community.

Visma Trust Centre │Vismas Privacy Statement │Säkerhet på Communityn

Kontakta oss

Har du frågor, funderingar eller specifika önskemål? Kontakta oss, så berättar vi mer om våra molntjänster och vilka möjligheter som finns.
För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke