Lämna det tekniska i trygga händer

Väljer du hosting har du frihet att jobba var och när du vill. Dina program är alltid uppdaterade och du betalar bara för de funktioner du använder. Smart och tryggt!
KONTAKTA OSS

Jobba var du vill

Hosting innebär att lönesystemet körs centralt på våra servrar. Dina program och data kommer du åt via ett intuitivt webbaserat gränssnitt och du betalar bara för de funktioner du använder. Det gör ditt arbete enklare och smidigare. 

Slipp det tekniska

Du behöver inte tänka på installationer, underhåll, uppdateringar, säkerhet och backup. Vi sköter allt det tekniska och du kan vara säker på att alltid ha programvaran uppdaterad. Hosting är kostnadseffektivt och frigör dina egna resurser. 

Högre säkerhet 

Tjänsten är fysiskt lokaliserad i Vismas datacenter i Sverige och har skyddsnivå EI60. All kommunikation till Vismas datacenter sker krypterat över Internet via HTTPS.

Visma Trust Centre

Som ledande drift- och cloudleverantör är fullgod IT-säkerhet ett absolut krav för oss. I Vismas Trust Centre hittar du allt om hur data lagras, hur vårt skydd mot cyberattacker ser ut och mycket mer. I Vismas Privacy Statement läser du våra riktlinjer för hantering och skydd av personuppgifter. Du som redan är kund hittar allt om säkerhet på vår community.

Visma Trust Centre │Vismas Privacy Statement │Säkerhet på Communityn

Våra lönesystem med hostingtjänst

>> Lönesystem Agda PS 
Företag med färre än 1000 anställda

>> Lönesystem HR-plus 
Företag med fler än 1 000 anställda

>> Lönesystem Visma Personec P 
Offentlig sektor 

Kontakta oss

Har du frågor, funderingar eller specifika önskemål? Kontakta oss, så berättar vi mer om våra molntjänster och vilka möjligheter som finns. 

För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.