Visma Valid

Säkertställer, validerar och optimerar viktiga komponenter i logistikkjedjan.

Validera adresser och säkerställ era leveranser

Med Visma Valid kan ni enkelt få korrekt information vid leveranser och därmed minimerar risken för misstag. Det som skiljer Visma Valid från andra system på marknaden är att det även tillhandahåller adresser som inte är officiella, har ändrat namn eller är reserverade. Detta underlättar valideringsprocessen för kunden eftersom Visma Valid ger förslag på korrekt adress.

Visma Valid är baserat på svensk belägenhetsadress data, som är en standardiserad systematik för adresser. Den data används tillsammans med information från den nationella vägdatabasen. Detta är baserat på statens officiella adresser och uppdateras i Visma Valid dagligen. Vi samlar in, förädlar, optimerar och tillhandahåller informationen genom API:er, som tillsammans utgör Visma Valid.

Kontakta oss för mer information


delivery.jpg

En av våra nöjda kunder

Kundcase-Dahl.png

Dahl har integrerat Visma Valid i deras orderflöde vilket gör att man direkt vid orderskrivningen får en korrekt leveransadress med koordinater. 

Det som skiljer Visma Valid från andra system på marknaden är att det även tillhandahåller adresser som inte är officiella, har ändrat namn eller är reserverade. Detta underlättar framförallt för Dahl då de gör ca. 5000-9000 valideringar per dag.

"Vi är väldigt nöjda med den flexibilitet Visma uppvisat för att få lösningen att bete sig på ett sätt som hjälper oss. Om en adressvalidering är för stelbent uppfattas den enbart som ett hinder för den som skriver ordern. Om den är anpassad efter förutsättningarna blir den istället ett hjälpmedel."

Jens Modin, Processägare transportlogistik på Dahl.

Fördelar med Visma Valid

64_bullet (2).png

Effektiv valideringsprocess

Visma Valid är baserad på officiell adress data från svenska myndigheter samkört med data från nationella vägdatabasen vilket ger en effektiv och korrekt valideringsprocess.

64_car.png

Minimerar risker för misstag

 Eftersom systemet säkerställer alla adresser minskar det risken för fel leverans. Detta underlättar för både chaufförer och kunder!

64_earth_future (1).png

Optimerar logistikkedjan

Med en pålitlig valideringstjänst och färre misstag skapar det en mer effektiv och optimerad logistikkedja.

64_location.png

Visar reserverade adresser

Till skillnad från andra system visar Visma Valid även adresser som är reserverade eller ännu inte officiella.

64_search.png

Smart förslagsfunktion

Om det är en felstavning eller fel postnummer ger systemet förslag på korrekt adress.

64_lifestyle.png

Hållbart & miljövänligt

Med mindre felkörningar bidrar ni till en mindre miljöpåverkan och ett mer hållbart samhälle.

Kontakt

Vi hjälper dig! Vi svarar gärna på dina frågor och hjälper dig att hitta smarta lösningar för just ditt företag. Om du har ett supportärende e-maila oss på support.gis@visma.com

Isometric_Dialogue.pngDu kan även kontakta oss direkt:

044-12 21 70