Så här säger några av våra kunder:

Visma Real Estate har levererat enligt tidsplan, budget och med mycket hög kvalitet. Våra 1.900 användare återkopplar att Spring är snabbt, stabilt och enkelt att använda. Dessutom har Visma Real Estate uppskattad support. Vi på Fastighetsbyrån är mycket nöjda med vårt nära samarbete med Visma Real Estate vars personal är lyhörd, proaktiv och visar stor förståelse för vår affär.

Johan Engström, VD

Fastighetsbyrån

Vi har idag en helhetslösning med både en kvalitetssäkrad annonsproduktion för digitala annonser och ett effektivt sätt att nå ut till relevanta målgrupper i den digitala djungeln. Tillsammans med Spring erbjuder vi ett enkelt verktyg för digital annonsering att använda för alla våra mäklare runt om i landet. Den feedback vi fått hittills är i stort sätt bara positiv. Detta kommer självklart att gynna våra bostadskunder

Ulrika Lorentzi, Chef Marknad & Kommunikation

Fastighetsbyrån

Vi är mycket nöjda med implementerings- och utbildningsfasen och särskilt den tekniska kompetens och serviceanda som Visma Real Estate erbjuder till alla våra mäklare runt om i Sverige. Med ett stabilt, lättarbetat flexibelt produktionsverktyg för både traditionell och digital marknadsföring i ryggen kan vi på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling fokusera på vår affär och känna oss trygga i leveransen till slutkunden.

Marcus Svanberg, VD

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Medarbetarna uppskattar enkelheten i Spring jämfört med tidigare lösningar, det är snabbt och flexibelt. Våra mäklare har marknadens bästa, mest stabila och flexibla lösning i en för mäklarna enkel och hanterbar paketering.

Erik Wikander, vid tillfället VD

Mäklarhuset

Nu har vi ett modernt och flexibelt produktionsverktyg i Spring som både är stabilt och lättarbetat. Målbilden har hela tiden varit att det ska vara enkelt och smidigt att i arbeta i ett produktionsverktyg, vilket det nu är. Vår samlade erfarenhet är att Visma Real Estate håller en både hög kvalitet och servicegrad vilket går helt i linje med med SkandiaMäklarnas arbetssätt.

Petra Selenius, vid tillfället Marknadschef

SkandiaMäklarna

Visma Spring är ett modernt verktyg som är utformat för att möta inte bara dagens, utan också framtida behov. Det är tydligt att Visma Real Estate har lång erfarenhet av att samarbeta nära och långsiktigt med sina kunder, både med huvudkontoret och våra mäklarkontor. "Att ha en leverantör som är lyhörd och delar våra mål är minst lika viktigt som att verktyget i sig är det bästa för våra mäklare.

Fredrik Kullman

VD för Bjurfors Sverige