Digitala arbetssätt i transportbranschen

Lunchseminarier 20-22 november 2018

  • Örebro 20/11
  • Stockholm (Segeltorp) 21/11 - fullt!
  • Stockholm (Kista) 22/11

Under november bjuder vi tillsammans med våra samarbetspartners IDHA och Fordonskontroll in till lunchseminarier i Stockholm och Örebro. Här visar och berättar vi om hur en omställning till att jobba mer digitalt kan hjälpa er att driva en mer effektiv, konkurrenskraftig och lönsam verksamhet.

Vi tittar också specifikt på hur våra tre system som alla är speciellt anpassade för transportverksamhet kan integreras och hur de fungerar ihop för att ge dig full koll på personal, timmar och fordon. 

Vi visar bland annat:

  • Effektiv personalplanering, tidrapportering och löneberäkning

  • Förbättrad koll på viktiga uppgifter som rör lagar och avtal

  • Smarta färdskrivare och analys av färdskrivardata

  • God fordonskontroll 
  • Nya möjligheter för bland annat ökad lönsamhet

Seminariet är kostnadsfritt och hålls mellan kl 10.00-12.30 samt inkluderar lunch (kl 12.30-13.30) på samtliga orter. Inom parentes nedan anges plats för evenemanget, mer information fås i din bekräftelse via e-post.


Vilken/vilka av dessa lösningar använder din verksamhet idag?

Jobbar du främst med personal eller fordon i din roll?

Övrig information
JA, jag samtycker till att Visma behandlar mina personuppgifter i syfte att identifiera mina intressen på sätt som beskrivs här och jag är medveten om att mitt samtycke kan återkallas när som helst.
JA, jag vill att Visma skickar mig relevant information per epost baserat på mina intresseområden. Jag är medveten om att jag, när som helst, kan avanmäla mig från sådana utskick eller uppdatera mina intresseområden genom prenumerationshanteraren.
För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.