Framtidens ekonomiavdelning

Nu kommer robotarna!

Vi bjuder på frukost, framtidens ekonomiavdelning och en robot!

Kom förbi så bjuder vi på en god frukost och berättar varför det är viktigt för just din verksamhet att digitalisera era administrativa processer. 

Svenska företag hamnar efter i digitaliseringen och mer än hälften av dem har en oklar eller förvirrad digital strategi. Eftersom digitalisering också driver effektivitet är det viktigt att snabbt komma med på tåget. Ett stort steg mot digitalisering är att “robotifiera” era ekonomiska och administrativa processer med hjälp av smarta molnlösningar. 

På framtidens ekonomiavdelning hanteras alla monotona, tids- och resurskrävande  arbetsuppgifter av effektiva system. Personalen behöver bara hantera avvikelser, och kan istället fokusera på uppföljning av nyckeltal och utveckling av verksamheten.

Välkommen till oss på en frukost där vi visar hur automatisering fungerar i praktiken, och vilken effekt en robot kan ha på er verksamhet!

Boka tid

JA, jag samtycker till att Visma behandlar mina personuppgifter så som beskrivet här och vill att Visma skickar mig relevant information per epost baserat på mina intresseområden.

Hitta hit

Stockholm - Lindhagensgatan 94

Närmaste tunnelbana: Thorildsplan
Närmaste busshållplats: Stadshagen, Buss 50