Den digitala ekonomiavdelningen

Tillsammans med Meritmind bjuder vi på frukost och en inblick i framtiden

Anmäl dig och få en bra start på dagen!

Välkommen på frukostseminarium om framtidens ekonomiavdelning

Svenska företag hamnar efter i digitaliseringen och mer än hälften av dem har en oklar digital strategi. Eftersom digitalisering också driver effektivitet är det viktigt att snabbt komma med på tåget. Ett stort steg mot digitalisering är att “robotifiera” ekonomiska och administrativa processer med hjälp av smarta molnlösningar.

Tillsammans med Meritmind berättar vi om framtidens arbetssätt och hur de nya systemen kan effektivisera arbetet på din ekonomiavdelning. Digitaliseringen handlar inte längre bara om teknik, utan också om människorna bakom tekniken. Digitaliseringen förändrar radikalt vårt arbetssätt, så troligtvis behöver vi själva också förändras. Vi går igenom vilka egenskaper ekonomer behöver besitta i framtiden och hur man hittar de bästa kandidaterna.

Under seminariet får du (förutom en god frukost) tips och inspiration kring hur du kan leda i förändring och ligga steget före i den digitala transformationen.

Evenemanget är kostnadsfritt. Välkommen!

I samarbete med:

Agenda

ikon
  • 07.30 - 08.00 Frukost och mingel
  • 08.00 - 09.00 Frukostseminarium

Framtidens ekonomiavdelning - steget före i den digitala transformationen


Anmäl dig nedan.


Tid och plats

ikon


Klicka här för att se tid och plats (nu också som webbinar!)

14 juni kl. 07.30 - 09.00 FULLBOKAT!
Visma, Neptuniplan 9, 211 18 Malmö (se karta)

19 juni kl. 07.30 - 09.00 FULLBOKAT!
Visma, Lindhagensgatan 94, 112 18 Stockholm (se karta)

 

Se hur digitaliserade svenska företag är >>

Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.