Framtidens offentliga styrning

Visma.net Financials - ett modernt, integrerat och komplett affärssystem som automatiserar och effektiviserar din styrning och administrativa processer.

Ett molnbaserat ekonomisystem för svenska myndigheter

Sverige ska bli bäst i världen på att utnyttja digitaliseringens möjligheter. Det ställer nya krav på offentliga verksamheter och skapar behov av nya ekonomiska styrmodeller och moderna digitala verktyg.

Visma.net Financials är ett modernt, integrerat och komplett affärssystem som automatiserar och effektiviserar din styrning och administrativa processer. Visma.net Financials ingår i Ekonomistyrningsverkets ramavtal och erbjuder svenska myndigheter en möjlighet att gå i bräschen för offentlig sektors digitalisering.

Hur väl rustade står vi inför vad som ska komma?

Forskaren Johan Magnusson, Göteborgs Universitet, belyser hur förutsättningarna förändras och hur vi stärker verksamheten i en pågående digitalisering. Johan har tagit fram en gemensam modell för digital mognad inom offentlig sektor (DiMiOS) och är verksam som rådgivare och expert åt Regeringskansliet, CEVT och Försäkringskassan.

 

Lyssna på Johan Magnussons webbinar

Fyll i din emailadress i fältet nedan: 

För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke

Kontakta oss gärna!

Vill du veta mer om vårt erbjudande? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Gäller det supportärenden?
Då behöver du registrera ditt supportärende här i vår community. 

Kontakta oss

För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.