Kurser i lön, HR och ekonomi

Vi erbjuder både företagsanpassade och schemalagda kurser i våra system för dig som är kund. Dessutom hittar du en grundkurs i lön, ett stort antal seminarium och webbinar. Välj om du jobbar inom privat eller offentlig sektor nedan för att ta del av hela vårt utbud.

Kurser för privat sektor

Läs om våra kurser och seminarium som riktar sig till dig som använder Agda PS, samt även information om vår grundkurs i löneadministration som är oberoende av system.

 

Kurser för offentlig sektor

Vismas utbud täcker varierande behov och är anpassat efter olika roller och nivåer. Klassrum, webbinar, digital utbildning eller fördjupande seminarium. Välj den form som passar dig och lär nya sätt som förenklar ditt arbete.

 

Vad tycker våra kursdeltagare?

Frågor eller funderingar?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig. Du når oss även på
010-141 15 00 eller training.enterpriseab@visma.com.


Kontakta oss

JA, jag samtycker till att Visma behandlar mina personuppgifter så som beskrivet här och jag är medveten om att mitt samtycke kan återkallas när som helst.

JA, jag vill att Visma skickar mig relevant information per epost baserat på mina intresseområden. Jag är medveten om att jag, när som helst, kan avanmäla mig från sådana utskick eller uppdatera mina intresseområden genom prenumerationshanteraren.