Välkommen till Communityn och vår kursbokning

Kundsidor för privat sektor

Här loggar du in om du använder Agda PS eller Visma.net. Du hittar bland annat vår support, dokumentation och kan även beställa förtryckta lönespecifikationer.

Community - privat sektor

Kundsidor för offentlig sektor

Här loggar du in om du använder Visma Public Business Suites HR- eller ekonomilösningar. Läs t.ex. nyheter och titta i handböcker och manualer samt se versionsuppdateringar.

Community - offentlig sektor

Kundsidor för Visma Gat

Tills vidare, har vi separata kundsidor för dig som använder Visma Gat. Där får du tillgång till vår kunskapsdatabas och kan även logga nya och se status på dina befintliga supportärenden.

Kundsidor - Visma Gat

Är du Visma EasyCruit-kund och behöver Support?

Kursbokningen hittar du här nedan

Kurser för privat sektor

Läs om våra kurser och seminarium som riktar sig till dig som använder Agda PS, samt även information om vår grundkurs i löneadministration som är oberoende av system.

 

Kurser för offentlig sektor

Vismas utbud täcker varierande behov och är anpassat efter olika roller och nivåer. Klassrum, webbinar, digital utbildning eller fördjupande seminarium. Välj den form som passar dig och lär nya sätt som förenklar ditt arbete.

 

Kontakta oss gärna!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig. Du når oss även på
010-141 15 00 eller sales.enterpriseab@visma.com.


Kontakta oss

JA, jag samtycker till att Visma behandlar mina personuppgifter så som beskrivet här och jag är medveten om att mitt samtycke kan återkallas när som helst.

JA, jag vill att Visma skickar mig relevant information per epost baserat på mina intresseområden. Jag är medveten om att jag, när som helst, kan avanmäla mig från sådana utskick eller uppdatera mina intresseområden genom prenumerationshanteraren.