Konsulttjänster inom HR och lön

När det är dags att implementera våra system, integrera med andra system, specialanpassa rapporter eller du behöver lära dig mer. Då ska du höra av dig till oss. Våra konsulter är duktiga på både applikationer och utveckling.

Stöd vid implementation

Våra applikationskonsulter har hög kompetens inom kollektivavtal och lön. De kan därför hjälpa till med hela implementationen och vara ett stöd efteråt. Vi kan också hjälpa till med projektledning, sätta upp system och flytta information från gamla system.

Support när du är igång

Efter implementationen erbjuder vi löpande konsultstöd. Självklart får du även tillgång till vår support, som gång på gång får höga betyg i kundundersökningar. Vi kommer ut till dig eller kopplar upp oss på distans.

Vid löneprocesser och förändringar i verksamheten, som till exempel en sammanslagning av bolag, fungerar vi även som rådgivare.

Vi utbildar dig!

Våra erfarna utbildningskonsulter hjälper gärna till att sy ihop en utbildning som passar ditt företag perfekt. Vi erbjuder även ett stort antal schemalagda kurser.

Automatiska integrationer

Integrationer kan vid önskemål schemaläggas och sker då automatiskt via vår integrationsmotor AIM (Agda integrationsmotor). Det ger stora möjligheter att importera, men även rensa och justera inkommande data från andra system så som SAP, Oracle, Quinyx och Mybenefit.


I behov av specialrapporter?

Agda PS har många standardrapporter. Om de inte täcker ditt företags behov kan vi ta fram anpassade rapporter som stöttar era processer.

De standardiserade lösningarna inkluderar bland annat rapporter för frånvaro, lönestatistik eller tidrapportering.

Är du redan kund? Kontakta oss via e-post utvk.enterpriseab@visma.com om du är intresserad av någon av våra anpassade rapporter eller tilläggsprodukter.

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig. Du når oss även på
010-141 15 00 eller sales.enterpriseab@visma.com.


Kontakta oss

JA, jag samtycker till att Visma behandlar mina personuppgifter så som beskrivet här och jag är medveten om att mitt samtycke kan återkallas när som helst.

JA, jag vill att Visma skickar mig relevant information per epost baserat på mina intresseområden. Jag är medveten om att jag, när som helst, kan avanmäla mig från sådana utskick eller uppdatera mina intresseområden genom prenumerationshanteraren.