Konsulttjänster inom HR och lön

Ska du implementera våra system, integrera med andra system eller specialanpassa rapporter? Då ska du använda våra konsulttjänster inom applikationer och utveckling!

Expertstöd inom flera områden

Våra applikationskonsulter har hög kompetens inom kollektivavtal och lön. Du kan få hjälp med hela implementationen och ta del av stöd efteråt. Vi bistår även med projektledning, sätter upp system och flyttar information från gamla system.

Om dina löneprocesser behöver effektiviseras eller verksamheten förändras som följd av exempelvis en sammanslagning, hjälper vi dig med rådgivning.

Info 96% av Agda PS kunder anser att de får bra IT-support


Service värd sitt namn

Efter implementationen erbjuder vi löpande konsultstöd. Du får även tillgång till vår support som hjälper dig på distans när det krävs.

Vi utbildar dig!

Klassrum, webbinar eller eLearning? Vi har ett brett utbildningsutbud i olika former. Våra erfarna konsulter kan också skräddarsy en utbildning efter dina unika behov.

Info Agda PS tar dig säkert till molnet, i den takt som passar dig

Automatiska integrationer

Integrationer kan schemaläggas och sker då automatiskt via AIM, Agda integrationsmotor. Det ger stora möjligheter att importera, men även att rensa och justera inkommande data från andra system så som SAP, Oracle, Quinyx och Mybenefit.


Specialrapporter för alla behov

Agda PS har många standardrapporter för bland annat frånvaro, lönestatistik eller tidrapportering. Om de inte täcker ditt företags behov tar vi fram anpassade rapporter som stöttar era processer.

Är du redan kund hos oss? Kontakta oss på formuläret nedan om du är intresserad av någon av våra anpassade rapporter eller tilläggsprodukter.

Kontakta oss gärna!

Vill du veta mer om vårt erbjudande? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Gäller det supportärenden?
Då behöver du registrera ditt supportärende här i vår community. 

Kontakta oss

Ja, jag är medveten om att Visma kommer att behandla mina personuppgifter i syfte att kunna svara på min fråga. Läs mer om hur Visma behandlar dina personuppgifter här.
För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.