Tidrapportering som ger dig kontroll

I Agda PS Tid rapporterar medarbetarna enkelt sin egen tid. Med app, direkt i Agda PS Webb eller via tidterminal. Det är lätt att hålla koll på arbetade timmar. Du kan följa upp till exempel frånvaro och övertid i realtid.

Rapportering som passar dig

Du kan välja att låta medarbetarna rapportera tid genom daglig in- och utregistrering eller förtroendetid. Vid förtroendetid rapporterar medarbetare endast avvikelser från den planerade arbetstiden, till exempel semester, övertid eller arbetstidsförkortning.

Vi har stöd för att rapportera veckovis i projekt eller för hel månad. Olika medarbetare i företaget kan rapportera på olika sätt. Chefen kan enkelt attestera tiden tack vare ett tydligt flöde.

Fördelar med tidrapportering i Agda PS

  • Du får kompletta saldon över medarbetarnas tid. Att följa upp arbetstid, arbetstidsförkortning, avvikelser, komptid och semester är enkelt för både chefer och medarbetare.
  • Medarbetarna kan rapportera med app, via tidterminal eller direkt i Agda PS Webb.
  • Tryggt för både medarbetare och chef då all tid fångas upp. Medarbetaren vet att rätt tid registreras och chefen vet hur mycket tid som lagts ner.
  • Det går snabbt att analysera. All rapporterad tid ger kompletta saldon och du får en strukturerad överblick.
  • Ansökan om ledighet förenklas. Medarbetaren ansöker om ledighet och chefen godkänner eller ger avslag.

Individuell arbetstid

Agda PS Tid är ett tidrapporteringssystem som bygger på individuella arbetstider. En bra webbaserad översikt ger chefer och arbetsledare kontroll över arbetstiden och det går snabbt att följa upp avvikelser.

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig. Du når oss även på
010-141 15 00 eller sales.enterpriseab@visma.com.


Kontakta oss

JA, jag samtycker till att Visma behandlar mina personuppgifter så som beskrivet här och jag är medveten om att mitt samtycke kan återkallas när som helst.

JA, jag vill att Visma skickar mig relevant information per epost baserat på mina intresseområden. Jag är medveten om att jag, när som helst, kan avanmäla mig från sådana utskick eller uppdatera mina intresseområden genom prenumerationshanteraren.