Skapa reseräkningar på nolltid

Snart är krångliga reseräkningar och röriga kvitton ett minne blott. Med det molnbaserade reseräkningssystemet Visma.net Expense skapar du utläggen tryggt och enkelt direkt i mobilen.

Betala

Betala

Betala dina affärsrelaterade utlägg. Spara kvittot. 

Fotografera

Fotografera

Fotografera kvittot och registrera utlägget i appen Visma Attach.
Reseräkning

Reseräkning

Kvittot ligger som en bilaga i Visma.net Expense. Koppla med rätt kreditkorts-transaktion och färdigställ din reseräkning.

Fördelar med Visma.net Expense

  • Reseräkningsprogrammet är alltid tillgängligt och uppdaterat.
  • Appar underlättar hanteringen av kvitton och attestering.
  • Medarbetaren fyller i en reseräkning med några få knapptryckningar.
  • Koppla kreditkortet så kommer dina transaktioner in i systemet direkt.
  • Helt integrerat med Agda PS.

Ett mobilt reseräkningssystem

I Visma.net Expense hanterar du dina reseräkningar när och var det passar dig. Det spelar ingen roll ifall du använder dator, iPad eller smartphone. Du kan känna dig tryggt förvissad om att lagar och regler är uppdaterade och att du får säker återbetalning för dina utlägg.

Ladda upp kvitton direkt

Du fotograferar dina kvitton och registrerar utläggen i appen Attach. I Visma.net Expense kopplar du lätt samman utläggen med rätt reseräkning.

Visma Attach demo

Med appen Visma Attach fotograferar och registrerar du utlägget. Hantera sedan reseräkningen med några få knapptryck på din dator.

Visma Attach demo

Visma Manager demo

Du som är chef godkänner reseräkningar med ett klick på datorn eller via appen Mobile Manager. Se här hur enkelt det fungerar!


Mobile Manager

Full integration med Agda PS

All information om användaren överförs mellan Agda PS och Visma.net Expense, utan att du behöver göra någonting. Du kommer åt alla funktioner med din vanliga inloggning i Agda PS.

Visma.net Expense är en molntjänst. Det innebär hög tillgänglighet, flexibilitet och kontroll på kostnaderna.

Våra konsulter ansvarar för implementeringen av Visma.net Expense, från projektstart tills dess systemet är klart för dig att använda.

Integration med Agda PS

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig. Du når oss även på
010-141 15 00 eller sales.enterpriseab@visma.com.


Kontakta oss

JA, jag samtycker till att Visma behandlar mina personuppgifter så som beskrivet här och jag är medveten om att mitt samtycke kan återkallas när som helst.

JA, jag vill att Visma skickar mig relevant information per epost baserat på mina intresseområden. Jag är medveten om att jag, när som helst, kan avanmäla mig från sådana utskick eller uppdatera mina intresseområden genom prenumerationshanteraren.