Lönearbete kan innebära mycket administration

Eller så kan det vara Agda PS!

Ge oss 30 minuter, så visar vi hur effektivt lönearbetet är i Agda PS


Vi visar Agda PS Webb, där både du och medarbetarna kan registrera, attestera och publicera - oavsett var ni befinner er. Vi har satsat på smarta funktioner, automatiserade processer och väl definierade regelverk. Det minimerar administrationen och ger mer tid till kärnverksamheten.

Anmäl dig till webbinaret!

25/8 kl. 10:00-10:30

Pris: Kostnadsfritt

22/9 kl. 10:00-10:30

Pris: Kostnadsfritt

För vem? Agda PS är ett kraftfullt system för HR och Lön som vi rekommenderar för företag med behov
av flexibla lösningar som stödjer fler roller, många anställda, workflows eller avancerade kollektivavtal.

Så tycker våra kunder...

Om Agda PS
“Vi har över 10 års erfarenhet av Agda PS och jag tycker att det är ett jättebra lönesystem. För oss är det viktigt med mycket funktionalitet och vi använder bland annat förtroendetid, tidsregistrering och resemodulen.”

Madelene Persson - HR Specialist på Stoneridge Electronics AB

Om våra webbinar“Jag hade en positiv upplevelse. Det var smidigt att logga in till webbinaret och presentationen var tydlig och enkel att förstå.”

Linda Jansson - Lönechef på Synsam

Träffa mig online

Jag som håller i webbinaret heter Paula Maigren och jobbar som Key Account Manager på Visma Enterprise. I mitt dagliga arbete har jag förmånen att hjälpa kunder effektivisera sina löne-, rekryterings- och HR-processer. Under webbinaret vill jag ge dig inspiration till ett effektivt lönearbete.

Förutom att jag gillar lön får jag energi av att umgås med familj och vänner. Några golf-, konst- och auktionsrundor förgyller också livet.

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig. Du når oss även på
010-141 15 00 eller sales.enterpriseab@visma.com.


Kontakta oss

JA, jag samtycker till att Visma behandlar mina personuppgifter så som beskrivet här och jag är medveten om att mitt samtycke kan återkallas när som helst.

JA, jag vill att Visma skickar mig relevant information per epost baserat på mina intresseområden. Jag är medveten om att jag, när som helst, kan avanmäla mig från sådana utskick eller uppdatera mina intresseområden genom prenumerationshanteraren.