Lönesystemet som gör jobbet åt dig

Lönehantering kan vara oerhört mycket administration. Eller så kan det vara Agda PS – ett användarvänligt system som gör nästan allt automatiskt.

Så får du automatik i arbetet

Vi har satsat på smarta rutiner och väl definierade regelverk som gör ditt lönearbete effektivt. Lönesystemet är webbaserat och utformat för mesta möjliga automatik. Välj till hosting för ännu mer flexibilitet i jobbet. Läs om Agda PS Hosting.

Vi anpassar systemet åt dig

Våra erfarna konsulter anpassar Agda PS helt efter dina avtal och dina behov. Aktuella lagar och regelverk finns inlagda i systemet och uppdateras kontinuerligt. Mer om konsulttjänster.

Info Var fjärde löntagare på privata företag får sin lön genom Agda PS


Fördelar med Agda PS lön

  • Det går snabbt att komma igång med lönehanteringen tack vare färdiga leveransdatabaser
  • Vi uppdaterar regler och lagar kontinuerligt
  • Går att lägga in mycket information på en gång, till exempel massregistrera frånvaro genom inläsning av information eller direkt i systemet
  • All information om anställda finns tillgänglig online och kan nås från vilken enhet du vill om du väljer Agda PS Hosting
  • Lätt att schemalägga utskick av rapporter
  • Lönerevision ingår! Utrymmet fördelas mellan anställda på överenskommet sätt och när revisionen är klar betalar du enkelt ut retroaktiva löner

Info Vi har 40 års erfarenhet av att effektivisera svenska företag

Se lönen direkt i mobilen

Med appen Visma Employee Payslip får medarbetarna tillgång till sina lönespecifikationer var de än är. Det är en bra service som både sparar pengar för företaget och är snäll mot miljön.

GDPR-säkra lönebeskeden

Sedan 25 maj 2018 är det inte längre lagligt att skicka lönespecifikationer via e-post. När du använder Agda PS är det inga problem eftersom att du har flera mycket bättre alternativ, såsom Agda PS Webb, Mobile Payslip och Kivra.

Info Låt medarbetarna rapportera direkt i mobilen, när och där det passar dem


Kivra logo

Skicka lönespecifikationer säkert till Kivra

En integration mellan Agda PS och Kivra gör det möjligt att skicka lönespecifikationer till medarbetares digitala brevlådor. I Kivra kan medarbetarna spara sina lönespecifikationer även efter avslutad anställning eftersom tjänsten är personlig.

Mer om Kivra och Agda PS

Kontakta oss gärna!

Vill du veta mer om vårt erbjudande? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Gäller det supportärenden?
Då behöver du registrera ditt supportärende här i vår community. 

Kontakta oss

För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.