Lönesystemet som gör jobbet åt dig

Lönehantering kan vara oerhört mycket administration. Eller så kan det vara Agda PS – ett användarvänligt system som gör nästan allt automatiskt. Kontakta oss så kan vi berätta mer om hur vi kan anpassa lönesystemet för just ditt företag.

Så får du automatik i arbetet

Vi har satsat på smarta rutiner och väl definierade regelverk som gör ditt lönearbete effektivt. Lönesystemet är utformat för att du ska få mesta möjliga automatik i ditt arbete. Det är webbaserat för chefer och anställda, eller webbaserat via hosting.

Vi anpassar systemet åt dig

Våra erfarna konsulter anpassar Agda PS helt efter dina avtal och dina behov. Aktuella lagar och regelverk finns inlagda och uppdateras kontinuerligt.

Info Var fjärde löntagare på privata företag får sin lön genom Agda PS

Fördelar med Agda PS lön

  • Det går smidigt att komma igång. Vi har färdiga leveransdatabaser så att du på kort tid kan komma igång med din lönehantering. 
  • Vi uppdaterar regler och lagar. När lagar och regelverk ändras gör vi de uppdateringar som krävs.
  • Enkelt att lägga in stor mängd information. Du kan till exempel massregistrera frånvaro, antingen genom inläsning av information eller direkt i systemet.
  • Tillgängligt. All information om anställda finns tillgänglig online och kan nås från vilken enhet du vill om du väljer att låta oss ta hand om driften. Skapa lön kan du göra när du vill.
  • Lätt att schemalägga utskick av rapporter.
  • Lönerevision ingår. Löneutrymmet fördelas mellan de olika anställda på ett överenskommet sätt och det underlättar när den nya lönen ska betalas ut. När lönerevisionen är klar betalar du enkelt ut retroaktiva löneutbetalningar.

Info Vi har 40 års erfarenhet av att effektivisera svenska företag

GDPR-säkra lönebeskeden

Företag ansvarar för att känsliga personuppgifter - exempelvis de som trycks på ett lönebesked - inte hamnar i orätta händer. Det är ett starkt skäl att avsluta all distribution av lönespecifikationer via e-post innan General Data Protection Regulation träder i kraft.

Erbjudande! Tecknar du avtal om Agda PS före den 25 maj 2018, får alla medarbetare Mobile Payslip under tre månader, utan extra kostnad.

Kontakta oss redan idag

Info Agda PS tar dig säkert till molnet, i den takt som passar dig


Kivra logo

Skicka lönespecifikationer säkert till Kivra

Visma Enterprise samarbetar med Kivra genom en integration mellan Agda PS och den digitala brevlådan Kivra. Nu är det möjligt att skicka lönespecifikationer till Kivra där dina medarbetare kan spara och arkivera dem tillsammans med annan digital post de får. Kivra är privat så de anställda har kvar sina lönespecifikationer även efter avslutad anställning.

Använder du Agda PS kan du läsa mer om Kivra på knappen nedan.

Läs mer om Kivra

Info Låt medarbetarna rapportera direkt i mobilen, när och där det passar dem

Lönespecifikation i app en bra service

Med appen Visma Employee Payslip får medarbetarna tillgång till sina lönespecifikationer var de än är. Det är en bra service som både sparar pengar för företaget och är snällt mot miljön. Nedan kan du själv testa hur det fungerar.
 

Testa Payslip för iPhone

Testa Payslip för Android

Lönespecifikation i app en bra service

Med appen Visma Employee Payslip får medarbetarna tillgång till sina lönespecifikationer var de än är. Det är en bra service som både sparar pengar för företaget och är snällt mot miljön.

 

  
  

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig. Du når oss även på
010-141 15 00 eller sales.enterpriseab@visma.com.


Kontakta oss

JA, jag samtycker till att Visma behandlar mina personuppgifter så som beskrivet här och jag är medveten om att mitt samtycke kan återkallas när som helst.

JA, jag vill att Visma skickar mig relevant information per epost baserat på mina intresseområden. Jag är medveten om att jag, när som helst, kan avanmäla mig från sådana utskick eller uppdatera mina intresseområden genom prenumerationshanteraren.