Effektivt HRM-system för privat sektor

Medarbetarna betyder allt för ett företag. Visma Enterprise förenklar processerna för HR och lön så att du kan fokusera mer på människorna – och på att uppnå affärsmålen. 

Här läser du om Agda PS, vår helhetslösning för privat sektor. Läs även om våra konsulttjänster, utbildningar och hur vi kan hjälpa dig med träffsäkra rekryteringar.

Agda PS – stabilt och säkert

Löne- och personalsystemet Agda PS är en trygg bas när du jobbar med lön, resor, tid och HR. Delarna kan användas var för sig eller tillsammans. Via Agda PS Webb kan både du och medarbetarna registrera, attestera och publicera.

Vill du göra det riktigt enkelt så låter du oss ta hand om driften av systemet. Då erbjuder vi en så kallad hybridlösning där flera tjänster är molnbaserade. Det ger fördelar som tillgänglighet, flexibilitet och kostnadskontroll.

Med Agda PS kan du på ett säkert sätt ta dig till molnet i den takt du vill. Du kan lita på att dina kritiska löne- och HR-processer fungerar. Vi satsar mycket på integrationer och ny teknik för en ännu mer intuitiv användarupplevelse.

Jobba smartare med lön

Med Agda PS Lön får du en enklare löneadministration. Systemet är användarvänligt och sköter mycket automatiskt. All information om medarbetarna finns tillgänglig online och du kan jobba var du vill.

Res lätt med Visma.net Expense

I Visma.net Expense hanterar du dina reseräkningar när och var det passar dig. Ladda enkelt upp kvitton genom att fotografera dem med din smartphone.

Fånga all tid och få stor trygghet

Agda PS Tid är tryggt för både medarbetare och chef. Medarbetare rapporterar sin tid via app, i webbgränssnitt eller tidterminal. Rätt tid registreras och chefen får en tydlig överblick över arbetad tid.

HR

Få dina medarbetare att växa

Vi erbjuder lättanvända HR-verktyg för samtal, kompetenser och utbildning. De hjälper dig att till exempel se till att rätt roll har rätt kompetens och att få medarbetare att utvecklas. Ett sätt att jobba med Employer Branding helt enkelt.

HR

Agda PS Analys

Få koll på nyckeltal och statistik med Agda PS Analys

Med vårt Business Intelligence-verktyg kan du enkelt visualisera, analysera och följa upp din data från Agda PS. Skaffa dig en god överblick över din personalstatistik så du kan fatta bra beslut.

Visma EasyCruit

Visma EasyCruit – förbättra din rekryteringsprocess

Det är viktigare än någonsin att ha en strategi och färdiga processer i sitt rekryteringsarbete. Med det webbaserade Visma EasyCruit kan du förbättra din rekrytering effektivt. Det blir enklare att snabbt kunna hitta och anställa de allra bästa medarbetarna före konkurrenterna.

Visma EasyCruit

Testa att jobba i Agda PS 

Här kan du testa Agda PS över webben. Se hur anställda och chefer arbetar med löner, tid, resor och HR. För att testa skickar du e-post till sales.enterpriseab@visma.com.

Om du redan har inloggningsuppgifter loggar du in på knappen nedan.

Konsulttjänster som får lösningen att flyga

Våra erfarna konsulter finns över hela landet. Här läser du om hur vi kan hjälpa dig att installera system och föra över information från gamla system. Vi kan även projektleda och fungera som rådgivare i förändringsprojekt.

Agda PS Hosting

Hosting – vi tar hand om driften

Väljer du att låta oss ta hand om ditt Agda PS behöver inte tänka på tekniskt underhåll. Du betalar bara för det du använder och kan jobba med Agda PS var du än är.

Bli en fullfjädrad löne- och HR-expert

Du som jobbar i Agda PS kan välja mellan många kurser som vässar dina kunskaper i systemet. Vi har även en grundkurs i löneadministration som passar dig som jobbar i alla system. Har du specifika behov skräddarsyr vi en kurs åt dig.

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig. Du når oss även på
010-141 15 00 eller sales.enterpriseab@visma.com.


Kontakta oss

JA, jag samtycker till att Visma behandlar mina personuppgifter så som beskrivet här och jag är medveten om att mitt samtycke kan återkallas när som helst.

JA, jag vill att Visma skickar mig relevant information per epost baserat på mina intresseområden. Jag är medveten om att jag, när som helst, kan avanmäla mig från sådana utskick eller uppdatera mina intresseområden genom prenumerationshanteraren.