Den 1 april 2018 upphör Bluegarden som bolag. HR-plus och all kompetens fortsätter att utvecklas inom Visma Enterprise. Förvärvet är en del i vår långsiktiga satsning på att erbjuda marknadens mest kompletta HRM-system.
Hr-plus HRM Suite

Ett komplett HRM-system att växa med

Söker du ett komplett HRM-system som hjälper dig jobba smartare? Som ger dig överblick och fungerar som ett effektivt beslutsstöd? Som utvecklas i takt med din förändring?

HR-plus är en flexibel lösning som anpassar sig till din komplexa organisation, oavsett hur många avtal och bolag den består av. Plattformen är dessutom enkel att integrera med andra lösningar. Allt för att öka din effektivitet, utveckla medarbetarna och stärka din konkurrenskraft.

En automatisk löneprocess

HR-plus ger dig möjlighet till Payroll automation, en automatisk process som revolutionerar ditt lönearbete. Genom att ta steget och automatisera din administration fullt ut, får du både bättre kvalitet och högre kostnadseffektivitet.

Lön

Lön

Funktionen för löneadministration bygger på avancerad webbaserad självservice för både medarbetare och chefer.

HR

HR

HR-plus stödjer hela processen från anställning till avslut. Information och historik är lättillgängligt för chefer och medarbetare.

Rekrytering

Rekrytering

Visma EasyCruit är ett lättanvänt verktyg som ger stöd och förenklar processen för chefen, rekryteraren och kandidaten.

Mer om rekrytering

Tid &
Bemanning

Tid

Effektiv hantering av tid, frånvaro, schemaläggning och bemanning, där medarbetarna sköter mycket av rapporteringen själva.

Mer om Medvind

Talent Management

Talent Management

Nedbrytning av strategiska planer till konkreta insatser, hjälper dig att behålla, engagera och utveckla dina medarbetare.

Outsourcing/
BPO

Outsourcing

Ta hjälp av våra erfarna experter så frigör du tid, får tillgång till spetskompetens och minskar ditt personberoende.

Kundcase

“Det måste bli rätt och det måste vara effektivt”

Tolv tusen löner. Fyra hundra chefer och lika många verksamheter från Umeå till Ystad. Attendo ställer höga krav på effektiv HR- och löneadministration. “HR-plus gör det möjligt att möta många olika krav" säger Rosie Carlberg, administrativ chef på Attendo.

Läs mer/fler kundcase
Utbildning

Bli expert på jobbet

Med rätt kunskap får du ut maximalt av HR-plus. Klassrumskurs eller webbinar? Välj den utbildningsform som passar dig. Saknar du något kan du boka en konsult som skräddarsyr en utbildning åt dig.

Redan kund? Se utbudet här
Visma Enterprise HR-plus

30 års erfarenhet av att effektivisera Sveriges största bolag

HR-plus grundar sig på vår långa erfarenhet av att effektivisera HR- och löneprocesser för Sveriges största arbetsgivare. Framgången beror på att vi aldrig når målet, utan ständigt låter ny teknik skapa möjligheter att lösa samma uppgifter på än mer effektiva sätt. Det skapar förutsättningar för våra kunders bibehållna konkurrenskraft.

Kontakta oss gärna!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig. Du når oss även på
010-141 15 00 eller sales.enterpriseab@visma.com.


Kontakta oss

JA, jag samtycker till att Visma behandlar mina personuppgifter så som beskrivet här och jag är medveten om att mitt samtycke kan återkallas när som helst.

JA, jag vill att Visma skickar mig relevant information per epost baserat på mina intresseområden. Jag är medveten om att jag, när som helst, kan avanmäla mig från sådana utskick eller uppdatera mina intresseområden genom prenumerationshanteraren.