Hr-plus HRM Suite

Ett komplett HRM-system att växa med

Söker du ett komplett HRM-system som hjälper dig jobba smartare? Som ger dig överblick och fungerar som ett effektivt beslutsstöd? Som utvecklas i takt med din förändring?

HR-plus är en flexibel lösning som anpassar sig till din komplexa organisation, oavsett hur många avtal och bolag den består av. Plattformen är dessutom enkel att integrera med andra lösningar. Allt för att öka din effektivitet, utveckla medarbetarna och stärka din konkurrenskraft.

En automatisk löneprocess

HR-plus ger dig möjlighet till Payroll automation, en automatisk process som revolutionerar ditt lönearbete. Genom att ta steget och automatisera din administration fullt ut, får du både bättre kvalitet och högre kostnadseffektivitet.

Lön

Lön

Funktionen för löneadministration bygger på avancerad webbaserad självservice för både medarbetare och chefer.

Mer om lön

HR

HR

HR-plus stödjer hela processen från anställning till avslut. Information och historik är lättillgängligt för chefer och medarbetare.

Rekrytering

Rekrytering

Visma EasyCruit är ett lättanvänt verktyg som ger stöd och förenklar processen för chefen, rekryteraren och kandidaten.

Mer om rekrytering

Tid &
Bemanning

Tid

Effektiv hantering av tid, frånvaro, schemaläggning och bemanning, där medarbetarna sköter mycket av rapporteringen själva.

Mer om Medvind

Talent Management

Talent Management

Nedbrytning av strategiska planer till konkreta insatser, hjälper dig att behålla, engagera och utveckla dina medarbetare.

Outsourcing/
BPO

Outsourcing

Ta hjälp av våra erfarna experter så frigör du tid, får tillgång till spetskompetens och minskar ditt personberoende.


Kundcase

“Det måste bli rätt och det måste vara effektivt”

Tolv tusen löner. Fyra hundra chefer och lika många verksamheter från Umeå till Ystad. Attendo ställer höga krav på effektiv HR- och löneadministration. “HR-plus gör det möjligt att möta många olika krav" säger Rosie Carlberg, administrativ chef på Attendo.

Läs mer/fler kundcase

Utbildning

Bli expert på jobbet

Med rätt kunskap får du ut maximalt av HR-plus. Klassrumskurs eller webbinar? Välj den utbildningsform som passar dig. Saknar du något kan du boka en konsult som skräddarsyr en utbildning åt dig.

Kund? Se utbudet här

Visma Enterprise HR-plus

40 års erfarenhet av att effektivisera Sveriges största bolag

HR-plus grundar sig på vår långa erfarenhet av att effektivisera HR- och löneprocesser för Sveriges största arbetsgivare. Framgången beror på att vi aldrig når målet, utan ständigt låter ny teknik skapa möjligheter att lösa samma uppgifter på än mer effektiva sätt. Det skapar förutsättningar för våra kunders bibehållna konkurrenskraft.

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig att effektivisera arbetet och få mer tid över till kärnverksamheten? Fyll i dina uppgifter, så kontaktar vi dig!

Gäller det supportärenden?
Då behöver du registrera ditt supportärende här i vår community. 

Kontakta oss

För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke