Kommek 2018

KOMMEK 2018: 22-23 augusti

Visma är guldpartner på KOMMEK, Sveriges ledande mötesplats för dig som arbetar inom kommun, landsting och regioner. Möt oss i monter E20, där du kan prata med våra experter på digitala lösningar för offentlig sektor om nutid och framtid.

Läs mer/anmäl dig här

Under KOMMEK medverkar vi med en föreläsning:


Lika barn leka bäst, men olika barn hittar på de bästa lekarna

Entreprenören och förebilden Milad Mohammadi delar sin inspirerande berättelse utifrån egna erfarenheter av utanförskap, sorg, revansch och glädje. Han driver ledarskapsbyrån Closethegap, som arbetar med inkluderande ledarskap, och är grundare av Järvaskolan, en framgångsrik högstadieskola för barn i det segregerade Stockholm.

Milad Mohammadi väcker starka känslor när han talar om sin egen uppväxt och hur han lyckades kanalisera sin kraft till att hjälpa andra i stället för att ledas in på destruktiva vägar. Han brinner för ett hållbart samhälle, att göra verklig skillnad och maximera potential hos både individer, grupper och hela företag.

Onsdag 22 augusti 13:30 - 14:30. 

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig att effektivisera arbetet och få mer tid över till kärnverksamheten? Fyll i dina uppgifter, så kontaktar vi dig!

Gäller det supportärenden?
Då behöver du registrera ditt supportärende här i vår community. 

Kontakta oss

För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke