Expo HR 2018

- en mötesplats för alla Sveriges HR-chefer och specialister

I år är temat HR-(r)evolutionen – Förändringsresan för Arbetsliv, Arbetsplats & Arbetsmarknad och med ett program ur hur perspektiven arbetsliv, arbetsplats och arbetsmarknad påverkar oss i strävan mot att bygga kultur, ledarskap och organisationer för framtiden. Talare och agenda hittar hittar du här.

Träffa oss på Expo HR

Malmö 3 okt - Göteborg 10 okt - Stockholm 17 okt

Visma är partnerföretag till Expo HR och våra lösningar fokuserar på framtidens HR med personalen som verksamhetens viktigaste tillgång. De hjälper dig i hela processen från anställning till avslut och ger stöd och förenklar processen för chefen, rekryteraren och kandidater.

Kom och prata HR med oss och hur vi kan hjälpa dig att effektivisera arbetet och hitta, utveckla, förvärva och behålla rätt kompetens för din verksamhet.

Köp biljett här

Kontakta oss gärna!

Vill du veta mer om vårt erbjudande? Fyll i formuläret här så kontaktar vi dig.

För supportfrågor, registrera ditt ärende här.

Kontakta oss

Ja, jag är medveten om att Visma kommer att behandla mina personuppgifter i syfte att kunna svara på min fråga. Läs mer om hur Visma behandlar dina personuppgifter här.
För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.