Ekonomi, HR & lön för offentlig sektor

Vårt erbjudande för offentlig sektor är omfattande och baserat på över 50 års erfarenhet. Helhetslösningen stödjer kraven inom offentlig verksamhet.

I Visma Public Business Suite jobbar du med HR, ekonomi och lön. Vi har även ett stort tjänsteutbud, uppdaterade utbildningar och Visma Recruit, ett av Nordens mest använda rekryteringssystem. 

Full koll på verksamheten med Visma Public Business Suite

Ekonomi, HR och Lön. Allt täcks in i Visma Public Business Suite. Lösningen är modulbaserad och du väljer själv vilka moduler du vill använda. Du får en skräddarsydd och användarvänlig lösning utvecklad för offentlig verksamhet. 

Vi gör lönejobbet effektivt

I Visma Personec P jobbar du med lön, tider och bemanning. Många funktioner går att göra i en smartphone, som att rapportera tid och ansöka om ledighet. Allt sker i realtid vilket gör att chefer kan följa upp avvikelser direkt.

HR-systemet som förenklar din jobbvardag

I HR-delen av Visma Public Business Suite sköter du organisationens alla HR-processer – på ett ställe. Det är en av anledningarna till att många av Sveriges kommuner och landsting idag använder lösningen.

Affärslösningar som bygger på processer

Visma Public Affärslösningar är ett ekonomisystem i fyra delar. Du bestämmer om du vill använda Redovisning och reskontra, Inköp och faktura, Budget och prognos eller Beslutsstöd. Vi kan också anpassa lösningen för din organisation.

Workforce Management

Effektiv schemaläggning och bemanning för din komplexa verksamhet

Lägger du ner mycket tid på att bemanna din verksamhet? Har ditt arbetsflöde - från bemanningsplanering till löneutbetalning - manuella moment? Visma Gat är en enhetlig lösning som stödjer hela arbetsflödet - i realtid. 

Workforce Management

Visma Recruit – ditt stöd i hela rekryteringsprocessen

Att hitta rätt kandidater är ingen match med Visma Recruit. Lösningen hjälper dig hela vägen från rekryteringsbehov till urval av kandidater. Du tar enkelt fram säljande annonser och kommer igång direkt.

Vägen till framgångsrik e-handel

Med Visma e-handel blir det lättare att köpa in rätt produkter och tjänster. Vi erbjuder en av marknadens bästa lösningar och bistår även med processarbete, leverantörsanslutningar och administration.

Konsulttjänster som hjälper dig uppnå målen

Våra konsulter kan hjälpa dig med allt från att installera system till att arbeta ute hos dig som systemförvaltare. Vi har projektledare som kan driva stora förändringsprojekt i hamn och en uppskattad support.

Drift och systemförvaltning

Drift och systemförvaltning – en smärtfri lösning

Drift och systemförvaltning av Affärslösningar och Visma Personec P, är kostnadseffektiva lösningar som ger dig hög kvalitet och minskad sårbarhet. Lämpa över dina bekymmer på vår expertis och få mer tid över till verksamheten.

Drift och systemförvaltning

Håll dig uppdaterad med våra kurser

Gå en utbildning och lär dig förenkla din jobbvardag. Eller stärk din kompetens inom HR, ekonomiförvaltning och beslutstöd och utveckla din organisations verksamhet. Du som är kund hos oss har många kurser att välja mellan.

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig. Du når oss även på
010-141 15 00 eller sales.enterpriseab@visma.com.

Kontakta oss