Säg hej till ett ekonomisystem som står ut.

Torsdag 20 oktober bjuder vi in till inspirerande föredrag, samtal och mingel med fullt fokus på resultatet av att modernisera sina verksamhetssystem. Var befinner sig företagen som gjort resan i dag? Och vilka tvivel inför den moderna ekonomiavdelningen är det hög tid att slå hål på? 

På plats för att dela sina insikter, erfarenheter och visioner finns bland andra Vismas styrelseordförande och tidigare VD Øystein Moan. Fler talare presenteras löpande. 

Evenemanget riktar sig främst till dig som leder ett stort företag eller jobbar inom ekonomi och administration. Alla som vill utmana sin bild av ekonomisystemets roll för verksamheten kommer ha stort utbyte av denna eftermiddag.

Vi bjuder på dryck och tilltugg. Säkra din plats redan i dag, så håller vi dig uppdaterad när agendan uppdateras de kommande veckorna.

Talare

nb_600x600.jpg

Nicklas Bergman, entreprenör och futurist delar sina dagsaktuella tankar och reflektioner kring teknik ur ett affärsperspektiv. Nicklas är också moderator för samtalen på scen.

Øystein Moan, Vismas styrelseordförande och tidigare VD om hur lösningar som Visma Control Edge utgör stommen i Vismas vision framåt.