Online shopping från A till Ö

Vad vi gör

Kort och gott: om det har att göra med e-handel och Magento, så gör vi det. Vi är en full-service Magento partner, med expertis i allt ifrån SEO, UX och design, till marknadsföring och strategi. Vi outsourcar aldrig, eftersom vi är helt säkra på att ingen annan på marknaden idag kan erbjuda den bredd och den kunskap vi har, och ingen har så mycket erfarenhet av den Nordiska marknaden som vi.

Bli kund

Open filter options

Moduler och integrationer

Utöver hundratals specialanpassade Magentolösnigar kan vi även erbjuda skräddarsydda moduler som ger ännu mer funktionalitet till Magento. Våra utvecklare har skapat de flesta av Nordens integrationsmoduler för Magento, som t.ex. Net Netaxept, DIBS, Collector och Bring.

Digital marknadsföring

Vi har expertisen för att hjälpa dig driva och utveckla din onlineförsäljning. Vi tillhandahåller innovativa verktyg som du kan använda med en gång, och eftersom de flesta av oss har mångårig erfarenhet av e-handel vet vi hur viktigt det är att mäta, analysera och hålla sig till en strikt budget.

 

Omnikanal

Om du har både en webbutik och en fysisk butik kan vi erbjuda omnikanalsystemet Omnicloud. Det ligger på Google Cloud Services och låter dig skapa en sömlös kundupplevelse mellan butiken och din webbsida.

UX och design

Med vår egen UX-miljö och vårt designramverk för Magento kan vi erbjuda våra kunder en förstklassig kundupplevelse och optimering. För en säljande webbutiksdesign som verkligen ger resultat kan du lita på vårt dedikerade UX-team.

Hosting

Vi erbjuder en snabb, stabil och trygg dedikerad Magento hosting, en av de mest optimerade, moderna och flexibla lösningarna för Magento på marknaden. Vår hosting ser till så att dina kunder stannar på sidan och förbättrar kundupplevelsen och konverteringen.

Specialutveckling

Vi löser det mesta. Vi har utvecklat de mest komplexa e-handelslösningarna på marknaden. Våra erfarna utvecklare ser till så att dina mest affärskritiska processer flyter på smidigt genom allt från ERP, BI och analysverktyg.

Rådgivning

Vi har en sammanlagd kunskap på över 350 st e-handelsprojekt på Magento med några av Nordens mest framgångsrika e-handlare på referenslistan. Det gör vår kunskap och rådgivning till exceptionellt bra och är en trygghet för er.

PIM

För butiker som säljer på flera marknader och på flera olika säljkanaler är det en trygghet att använda sig av en modern PIM-lösning. Vi erbjuder olika alternativ som kan anpassas för just er verksamhet.

CMS

Med vår CMS-lösning har ni möjlighet att enkelt och snabbt bygga den kundupplevelse som era kunder behöver. Vi ser till så att ni kan publicera och presenter era texter och bilder på ett attraktivt sätt för kunden samt strukturerat och automatiserat för butiken.

<
>

    Paradiset - en komplett omnikanalslösning för en ekologisk matvarukedja

    Paradiset är Sveriges största specialiserade ekologiska matvarukedja med tre butiker i Stockholm. Vi utvecklade webbutiken Paradiset.com med målet att utöka deras kundbas till hela Sverige. Deras kunder erbjuds mer flexibilitet och tillgänglighet, där också upplevelsen i webbutiken matchar den fysiska butiken.

    Gå till Paradiset

     
    Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.