Specialutveckling

Utvecklad med högsta nivå av expertis inom Magento och e-handel

Vi är Magento-experterna

Våra back- och frontendutvecklare lever och andas Magento. Vi lägger aldrig ut på entreprenad, utan all utveckling sker hos oss. Vi gör allt på plats - design, planering, implementering och support för ett robust, stabilt och snabbt e-handelssystem.

Ett av våra expertområden är att lägga till funktionalitet till Magento. Vi utvecklar och underhåller majoriteten av kärnmodulerna för många av de ledande leverantörerna.

 

✅ Experter på Magento

Våra utvecklare innehar den högsta nivån av certifiering för Magentos e-handelsplattform och vi var bland de första i världen att certifiera oss för Magento 2.

✅ Komplett leverantör

Vi levererar kompletta webbutiker byggda i Magento, hela vägen från design och planering till implementering och hantering samt löpande support. Under alla faser av utvecklingen tillhandahåller vi alla tjänster under ett och samma tak.

✅ Skräddarsytt efter era behov

Vi rekommenderar alltid standardisering så långt det går, och vi har över 100 moduler och integreringslösningar redo att implementeras. Men vi gillar att möta utmaningar och anstränger oss att anpassa systemet utifrån era behov och önskemål.

✅ Expertis på plats

Allt utvecklas av våra team på plats. Vi lägger aldrig ut på entreprenad, därför att ingen förstår våra kunder och den Nordiska marknaden lika bra som vi.

✅ Din partner i framtiden

Vi är marknadsledande i vårt område eftersom vi aldrig upphör att utvecklas. Vi förbättrar och utökar ständigt våra tjänster, backar aldrig för utmaningar, och söker aktivt nya trender och ny kunskap. Vi är alltid steget före.