Migrering till Magento 2

Vi hjälper dig i alla steg

Från planering, design, optimering till utveckling i Magento. Vi har arbetat med Magento sedan starten 2008 och har följt utveckling ända från dess begynnelse. Vår erfarna supportavdelning står till ditt förfogande och ger tips, råd och hjälp med allt som rör Magento och ditt e-handelsföretag. Vi är certifierade Magento Partners i de Nordiska länderna och en Magento Enterprise Solutions Partner.

Vår migreringstjänst inkluderar följande moment:

Magento 1 till Magento 2 migrering: Vi utför en djupanalys av existerande mjukvara och användarerfarenheter (UX) samt funktionalitet. 


Behovsanalys och funktionalitetskrav: Vi identifierar och analyserar nuvarande moduler, och utvärderar sedan huruvida färdiga Magento-moduler är lämpliga eller om det krävs specialdesignade funktioner. 


Utvärdering av tredjepartstjänster och integreringar: Våra utvecklare integrerar Magento 2-plattformen med de tredjepartsmoduler som krävs för optimal funktionalitet, t.ex. kompletta affärslösningar som Visma.net eller Visma Business, betalningslösningar för e-handel (Swedbank Pay, Klarna, Adyen), kundupplevelsetjänster, samt marknadsföringslösningar.

 

Analysing (1).jpg

Development_1_ (2).jpg

Utvärdering och migrering av data: För att garantera en smidig migrering utför vi en detaljerad analys av existerande beställningar, kundinformation, produkter och media.


Identifiera och dokumentera möjligheter till förbättringar: Våra experter bedömer vad som kan göras för att din onlineförsäljning förbättras och utvecklas efter migrationen.

Tiden är snart ute för Magento 1- agera nu!

Har du frågor om digitalisering, e-handel eller Magento 2? Kontakta oss