Årets online store finalist 2018. Årets online store vinnare 2016.

DN: Nettbutikken Get Inspired har tidoblet salget på fem år

Slå alla rekord med e-handelsframgång

Sedan Get Inspired startade 2009 har företaget utvecklats till Norges ledande butik av sport- och fritidskläder för kvinnor. Deras fokus är snabba leveranser snabba leveranser med hjälp av deras moderna robotlager. De har utvecklat en stark närvaro i sociala medier och deras framgångar har vuxit exponentiellt de senaste åren. Vi har ett nära samarbete med Get Inspired sedan start, och har sedan dess varit deras samarbetspartner under deras framgångsrika resa.  

 

"Visma Digital Commerce är en av våra allra viktigaste samarbetspartners. De bidrar till att bli inspirerade hela tiden kan vara framför när det gäller internethandel. Tillsammans med dem har vi en välfungerande webbutik som hela tiden håller på att utvecklas"

 

 – Sindre Landevåg, daglig leder, Get Inspired
 
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.