Våra referenser

De bästa väljer väljer Visma Digital Commerce

Vi har över 30 prisbelönta och nominerade webbutiker i vår kundlista. Vi är de enda leverantörerna i Norden som kan garantera att uppfylla våra klienters förväntningar och ambitioner.  

Bli en av våre kunder idag

Några av våra referenser

Visma var extremt tidigt på att leverera nätbutiker på Magento. Det var faktiskt det
Vi är en av världens första officiella partner i Magento.
Open filter options

Paradiset

Sveriges största ekologiska matvarukedja ville utöka sin kundbas, ge sina kunder större flexibilitet och tillgänglighet, samt säkerställa att butikens onlineprofil matchade de fysiska butikerna. Vi lanserade deras webbutik med en komplett omnikanalslösning.

Get Inspired

Get Inspired har etablerat sig som Norges största leverantör av sport- och fritidskläder för kvinnor. Ett fokusområde är snabba leveranser med hjälp av deras moderna robotlager. De har utvecklat en stark närvaro i sociala medier och deras framgångar har vuxit exponentiellt de senaste åren. Vi har ett nära samarbete med Get Inspired sedan start, och har sedan dess varit deras samarbetspartner under deras framgångsrika resa. 

Fjellsport

Som vinnare av ”Årets webbutik” är Fjellsport Skandinaviens största oberoende webbutik för friluftsutrustning och kläder. Vi har varit deras betrodda partner i flera år.

Stormberg

Som ett av Nordens största och mest kända märken för vardagskläder är Stormberg något av en expert inom e-handel. De har vunnit flera priser för webbutiker, och vi är stolta över att vara deras leverantör och bollplank.

VITA

Vita är Norges största butiksskedja. De säljer hudvårdsprodukter, hälsokost och mycket mer. De har etablerat sig som en innovativ tjänst som fokuserar på snabba leveranser, stort urval och låga priser, och vi är stolta över att vara deras Magentoleverantör.

G-Sport

G-Sport är en kedja av sportaffärer som ingår i Gresvig-koncernen. Kedjan har över 200 butiker som distribueras över hela landet.

Europris

Europris är en norsk kedja baserad på att sälja prisvärda grossistvaror från över två hundra, främst franchisebaserade butiker i Norge.

MegaFlis

Som en av Norges största kedjor inom sitt segment och med ett antal varuhus har Megaflis varit i framkant av onlineutveckling.

Tim Wendelboe

Som en av Norges största kedjor inom sitt segment och med ett antal varuhus har Megaflis varit i framkant av onlineutveckling.
<
>

  Kontakta mig gärna!

  Nyfiken på våra lösningar? Hör av dig så berättar jag mer.

  +46 70 - 770 63 80
  Johan Ahlberg
  Head of Sales and Business development
   
  För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke
  Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.